fbpx

DER Touristik продължи гъвкавите тарифи за клиенти до април 2023 г

Гъвкавите тарифи се превърнаха в спасителен пояс по време на пандемията, за да поддържат продажбите на туроператорите. Опцията клиентите да променят датите на пътуването или да го отменят се превърна в един от най-добрите методи за осигуряване на сигурност и всичко сочи към това, че все още е необходимо да се предлага като услуга.

DER Touristik Deutschland (REWE Group) също вярва в това, тъй като те обявиха, че ще запазят своя гъвкав пакет до април 2023 г. Следователно потребителите, които договорят пътуванията си чрез туроператорите DERTOUR, Jahn Reisen, ITS и Meiers Weltreisen, ще могат да продължат да се възползват от тази услуга. Заплащайки 59 евро (каквато и да е цената на пътуването), клиентите получават гаранция, че могат да анулират или променят всяка резервация до 14 дни преди заминаването, без да посочат определена причина.

Първоначално тази услуга трябваше да спре да бъде достъпна в края на 2022 г., но поради успеха й, те решиха да я удължат. „Нашите гъвкави опции са много добре приети от нашите гости. С тяхното удължаване ние продължаваме да предлагаме максимална гъвкавост за дългосрочно планиране на пътувания“, каза Марк Танц, главен изпълнителен директор на DER Touristik Deutschland.

В края на 2021 година Инго Бурместър, изпълнителен директор на DER Touristik за Централна Европа коментира, че се надява на силно търсене през следващия летен туристически сезон. Бурместър прогнозира стабилно развитие на цените за сезона, като някои цени дори ще паднат „с до 5%“. Освен всичко друго, вторият по големина германски туроператор иска да увеличи търсенето с кампания за ранни резервации, включително намаления на цените до 55%.

DER Touristik Deutschland принадлежи към DER Touristik Group (туристическо подразделение на REWE Group). Със седалище в Кьолн (Германия), тя е една от основните туристически групи в Европа, съставена от повече от 130 компании и в която работят 9400 души в 16 европейски страни. Групата включва туроператорите DERTOUR, Jahn Reisen, ITS, Meiers Weltreisen, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours, ITS Coop Travel, Billa Reisen, Koning Aap, Apollo, Exim Tours и Fischer; повече от 2300 туристически агенции; хотелските марки Sentido, Aldiana, Calimera и Cooee; както и онлайн портала за пътуване Prijsvrij Vakanties. Към всичко това се добавят неговите повече от 74 офиса в 29 държави.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]