fbpx

Corendon предлагат “Corona-free” ваканция, първата дестинация ще е Турция

От 26 юни тази година Corendon ще предлага почивки “Corona-free” (без коронавирус) до ограничен брой дестинации. От тази дата клиентите на Corendon ще бъдат тествани за коронавирус непосредствено преди полета им, на специално място в близост до летището на Амстердам. След това Corendon гарантират, че туристите няма да влизат в контакт с възможни източници на зараза, по време на пътуването и настаняването в хотела.

Това се отнася за трансфера до летището, полета и трансфера до хотела. След това в хотела гостите могат да се насладят на почивката си, без да се притесняват от социално дистанциране от другите гости. Единственото условие е те да не напускат хотела си по време на престоя си, защото безопасността вече не може да бъде гарантирана.

Стивън ван дер Хайден, изпълнителен директор на Corendon каза: „Почивка, при която трябва да спазвате дистанция от 1,5 метра или да носите маски и ръкавици, не е ваканция за нас. Искаме нашите клиенти да могат да се движат свободно по време на своята почивка и ще се погрижим за това от 26 юни. Както по време на полета, така и в хотела, нашите гости могат да се отпуснат и да се поглезят толкова, колкото при нормални обстоятелства. Единственото ограничение е гостите е да не напуснат комплекса, тъй като тогава вече не можем да гарантираме тяхната безопасност. Опитът обаче показва, че много клиенти често не напускат хотела по време на почивката си, защото той предлага всичко. Следователно ние приемаме, че по-голямата част от нашите летовници биха искали да направят това, за да могат отново да имат безгрижна ваканция.“

Туристите скоро ще бъдат тествани в хотел Corendon Village, близо до летище Амстердам, малко преди излитането на самолета. След това Corendon гарантира, че туристите остават в защитена среда, доколкото е възможно. Това означава, че шофьорите на автобуси на трансфера от и до летището, пилотите и кабинният екипаж на Corendon Dutch Airlines, както и служителите на хотелите, редовно се тестват за коронавирус. По време на полета може да се осигури нормално обслужване, почиващите могат да пътуват без маска и не необходимо разстояние от 1,5 метра. Разходите за теста са приблизително 50 евро на човек.

Corendon може да предложи “Corona-free” почивка, само ако има контрол над цялото пътуване. Това означава, че засега това е възможно само за ваканции, в които се лети със собствената им авиокомпания и където настаняването е в Corendon Hotels. Ето защо първата дестинация ще бъде Анталия, където Corendon притежава няколко ол инклузив хотела. В следващите седмици ще се провеждат консултации с властите и в други дестинации.

Източник: Corendon

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]