fbpx

Бум на туризма в Русия и огромен интерес към програмата „кешбек“

Повече от милион руснаци се интересуват от програмата за закупуване на почивка или екскурзия в страната с връщане на пари в размер до 20%., по-известна в Русия като кешбек.

Повече от един милион уникални потребители са посетили уебсайта на програмата „Достъпни пътувания в Русия“ едва няколкото дни от откриването му. Общата стойност на закупените ваучери е надхвърлила половин милиард рубли (близо 7 млн. евро).

Програмата стартира на 21 август 2020 г. От този момент до края на програмата руснаците могат да закупят турове за пътуване из страната и да получат обезщетение за част от цената на пътуването.

За да използват възможностите на програмата за достъпни пътувания в Русия, пътуващите трябва да изберат подходяща екскурзия на официалния уебсайт и да платят с карта Mir, регистрирана в едноименната програма за лоялност. Възстановяване на част от сумата се изплаща на картата Mir в рамките на пет дни след покупката. Според правилата парите се възстановяват само за турове, които приключват тази година (до 31 декември 2020 г.).

Туристите могат да получат обратно до 20% от сумата, която са платили, в зависимост от дестинацията, която са избрали и продължителността на пътуването.

„Считаме старта на програмата за голям успех. Нашата ключова задача е да направим почивките и екскурзиите в страната за тези, които са решили прекарат отпуските си в Русия, по-достъпни и разнообразни. Програмата трябва също така да помогне на бизнеса да преодолее негативните последици от кризата и да построи планове за бъдещето“, коментира ръководителката на Ростуризма Зарина Догузова.

Повечето туроператори регистрират увеличение на вътрешните резервации до края на 2020 г. и казват, че достъпната програма за пътуване в Русия помага за растежа на индустрията.

Източник: rg.ru

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.