fbpx

Бум на туризма в Русия и огромен интерес към програмата “кешбек”

Повече от милион руснаци се интересуват от програмата за закупуване на почивка или екскурзия в страната с връщане на пари в размер до 20%., по-известна в Русия като кешбек.

Повече от един милион уникални потребители са посетили уебсайта на програмата „Достъпни пътувания в Русия“ едва няколкото дни от откриването му. Общата стойност на закупените ваучери е надхвърлила половин милиард рубли (близо 7 млн. евро).

Програмата стартира на 21 август 2020 г. От този момент до края на програмата руснаците могат да закупят турове за пътуване из страната и да получат обезщетение за част от цената на пътуването.

За да използват възможностите на програмата за достъпни пътувания в Русия, пътуващите трябва да изберат подходяща екскурзия на официалния уебсайт и да платят с карта Mir, регистрирана в едноименната програма за лоялност. Възстановяване на част от сумата се изплаща на картата Mir в рамките на пет дни след покупката. Според правилата парите се възстановяват само за турове, които приключват тази година (до 31 декември 2020 г.).

Туристите могат да получат обратно до 20% от сумата, която са платили, в зависимост от дестинацията, която са избрали и продължителността на пътуването.

“Считаме старта на програмата за голям успех. Нашата ключова задача е да направим почивките и екскурзиите в страната за тези, които са решили прекарат отпуските си в Русия, по-достъпни и разнообразни. Програмата трябва също така да помогне на бизнеса да преодолее негативните последици от кризата и да построи планове за бъдещето”, коментира ръководителката на Ростуризма Зарина Догузова.

Повечето туроператори регистрират увеличение на вътрешните резервации до края на 2020 г. и казват, че достъпната програма за пътуване в Русия помага за растежа на индустрията.

Източник: rg.ru

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]