fbpx

Booking.com стартира програма с 15% бонус за клиенти, отказва се от комисионна от партньорите

Booking.com стартира програма за стимулиране на пътуването в Съединените щати, която връща пари на клиентите и не изисква комисионни плащания от доставчиците.

Засега офертата е само за резервации в рамките на Съединените щати, но компанията казва, че планира да я приложи и за международни резервации в бъдеще.

Клиентите на онлайн туристическата агенция в Съединените щати, които трябваше да анулират резервациите си за настаняване, поради ограниченията за пътуване вследствие на Covid-19, ще получат 15% възнаграждение, ако резервират престой в същия хотел до 31 декември таза година, за пътуване до април 2021 година.

Бонусът, оценен на 15% от общата цена на резервацията, се депозира във виртуалния портфейл на пътника в Booking.com след регистрация и може да бъде изтеглен в лична кредитна карта или използван за бъдеща резервация в рамките на 12 месеца.

В допълнение, Booking.com се отказва от комисионни за резервации, направени като част от тази кампания.

„Всички ние в индустрията на пътуванията споделяме един общ интерес: туристическия сектор да преживее тази криза“, казва Арджан Дийк, старши вицепрезидент и главен маркетинг директор в Booking.com. „Ние работим неуморно, за да върнем бизнеса на партньорите си, да вдъхновяваме пътуващите и да ги възнаграждаваме за подкрепата на местния бизнес, така че, когато настъпи моментът, да продължим да улесняваме всеки да изживее всяко кътче на света.“

Източник: www.phocuswire.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.