fbpx

Библио-Глобус, Анекс Тур, Интертурист и Пегас Туристик за плановете през летния сезон

Както ви съобщихме вчера, руският премиер Михаил Мишустин призова гражданите на Русия да не бързат да почиват в чужбина тази година. Най-големите руски туроператори също започнаха да променят стратегиите си и се ориентират към вътрешния пазар.

Представители на големите руски туроператори Библио-Глобус, ANEX Tour, Интурист и Пегас Туристик споделиха на 25 май пред руския сайт TourDom.ru плановете си за следващите месеци. Те заявиха, че ще предлагат на своите партньори и туристи почивки и екскурзии в Русия.

Традиционният лидер във вътрешния туризъм Библио-Глобус е готов да “изстреля” 15 самолета Boeing-747 на авиокомпаниите Rossiya с капацитет 522 места.

От 1 юни ANEX Tour планира да прехвърли служителите си от дистанционна работа към пълен работен ден в офисите на компанията. Имайки предвид последните изявления на правителствените агенции, че не си струва руските туристи и туропераори да се надяват на стартиране на международните програми през лятото на 2020 г., те се готвят да разширят офертите за вътрешния туризъм. „Вече сериозно подходихме към проекти в Русия, обещаваме,че тази седмица ще има първи анонси“, каза заместник генералният директор Яна Муромова.

Интурист също възнамерява да намали застоя в международните пътувания с нови проекти в областта на вътрешния туризъм. „Накратко, ние провеждаме мащабна подготовка по широк спектър от програми. За да предадем нашия продукт на агентите, ние подготвяме голям виртуален семинар, който няма да има аналог“, заяви изпълнителният директор на Интертурист, Сергей Толчин пред. По-рано компанията обяви чартъри до Анапа, Краснодарски край, с полети от четири региона.

Пегас Туристик обяви продажбата на турове до Сочи и Крим въз основа на редовни полети на авиокомпания Nord Wind от редица руски градове. Досега туроператорът, подобно на ANEX Tour, не беше сред специалистите по вътрешен туризъм.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]