fbpx

Balkan Holidays анулира всички полети и почивки за България до края на юли

Туроператорът Balkan Holidays, който води най-голям брой английски туристи в България, обяви по-рано днес, че анулира всички чартърни полети и пакетни почивки в България до 31 юли включително. Причината са неясните условия за пътуване на гражданите на Великобритания през месец юли.

Преди днешното решение на Balkan Holidays, компанията беше анулирала всички полети и почивки до България до 13 юли. Това много напомня на миналогодишния сценарий, в който няколко пъти английския туроператор анулираше пакетните почивки до нашата дестинация, преди да обяви окончално, че няма да лети до България.

С всички туристи, които са имали резервирана пакетна почивка, полет или само настаняване през този период, ще се свърже отдела за връзка с клиенти възможно най-скоро. От Balkan Holidays ще предложат опцията за преместване на резервациите за по-късни дати през настоящия сезон или за 2022 година.

„В тези трудни за нас и вас времена, се надяваме на разбиране, че нашите отдели за връзка с клиентите и социалните медии са изключително натоварени и ви молим,да не се свързвате с нас, освен ако не е крайно наложително. Цялата нужна информация относно анулирането на почивките до 12 юли и опциите за преместване на датите, ще ви бъде изпратена по e-mail в най-кратък срок“, каза Александър Стоянов, директор на Balkan Holidays.

Припомняме , че и най-големият европейски туроператор TUI уведоми своите партньори в България, че великобританското му подразделение анулира всички почивки до няколко дестинации в света, сред които за съжаление попада и нашата дестинация. Новината е удар по хотелиерския бизнес у нас, тъй като страната ни губи един от основните си туристически пазари за втора поредна година.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.