fbpx

Balkan Holidays анулира всички полети и почивки за България до края на юли

Туроператорът Balkan Holidays, който води най-голям брой английски туристи в България, обяви по-рано днес, че анулира всички чартърни полети и пакетни почивки в България до 31 юли включително. Причината са неясните условия за пътуване на гражданите на Великобритания през месец юли.

Преди днешното решение на Balkan Holidays, компанията беше анулирала всички полети и почивки до България до 13 юли. Това много напомня на миналогодишния сценарий, в който няколко пъти английския туроператор анулираше пакетните почивки до нашата дестинация, преди да обяви окончално, че няма да лети до България.

С всички туристи, които са имали резервирана пакетна почивка, полет или само настаняване през този период, ще се свърже отдела за връзка с клиенти възможно най-скоро. От Balkan Holidays ще предложат опцията за преместване на резервациите за по-късни дати през настоящия сезон или за 2022 година.

„В тези трудни за нас и вас времена, се надяваме на разбиране, че нашите отдели за връзка с клиентите и социалните медии са изключително натоварени и ви молим,да не се свързвате с нас, освен ако не е крайно наложително. Цялата нужна информация относно анулирането на почивките до 12 юли и опциите за преместване на датите, ще ви бъде изпратена по e-mail в най-кратък срок“, каза Александър Стоянов, директор на Balkan Holidays.

Припомняме , че и най-големият европейски туроператор TUI уведоми своите партньори в България, че великобританското му подразделение анулира всички почивки до няколко дестинации в света, сред които за съжаление попада и нашата дестинация. Новината е удар по хотелиерския бизнес у нас, тъй като страната ни губи един от основните си туристически пазари за втора поредна година.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]