fbpx

Balkan Holidays анулира всички почивки в България до 15 юли

Туроператорът Balkan Holidays, който води най-голям брой английски туристи в България, обяви преди часове, че анулира всички чартърни полети у нас до 15 юли, включително.

С всички туристи, които са имали резервирана пакетна почивка, полет или само настаняване през този период, ще се свърже отдела за връзка с клиенти възможно най-скоро. От Balkan Holidays ще предложат опцията за преместване на резервациите за по-късни дати през настоящия сезон или за 2021 година.

„В тези трудни за нас и вас времена, се надяваме на разбиране, че нашите отдели за връзка с клиентите и социалните медии са изключително натоварени и ви молим,да не се свързвате с нас, освен ако не е крайно наложително. Цялата нужна информация относно анулирането на почивките до 15 юли и опциите за преместване на датите, ще ви бъде изпратена по e-mail в най-кратък срок“, гласи съобщение на Balkan Holidays, адресирано до клиентите.

За всички клиенти, които имат резервации след 15 юли, туроператора заяви, че продължават да следят отблизо ситуацията и ще публикуват информация при първа възможност.

Източник: Balkan Holidays

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.