fbpx

Български хотел номиниран в категория „Водещ нов хотел в Европа 2021“

Новооткритият хотел Hyatt Regency Sofia е номиниран в две категории в 28-то издание на World Travel Awards – „Водещ хотел в България 2021“ и „Водещ нов хотел в Европа 2021“. Може да оставите своя глас за българския хотел тук. Гласуването е открито до 14 юли тази година.

World Travel Awards (Световни награди за туризъм) е създаден през 1993г. и се счита се за най-престижната награда за туризъм в световната индустрия. Всяка година наградата се връчва в повече от 100 номинации на най-атрактивните градове за туристи, най-добрите туроператори, авиокомпании, курорти, хотели и други представители на индустрията.

Hyatt Regency Sofia, който откри своите врати през септември 2020 година е разположен в сърцето на столицата до паметника „Васил Левски“, на пешеходно разстояние от повечето софийски туристически забележителности и държавни институции. Hyatt Regency Sofia има 183 стаи за гости, включително 22 стилни апартамента и президентски апартамент с частен достъп, тераса и панорамна гледка. Голяма част от стаите са с тераси с великолепен изглед към планината и спокойния вътрешен двор. Отличителна черта в интериора е освен препратката към автентичната българска шевица, така и присъствието на редица забележителни произведения на български творци.

Конкуренцията на българския Hyatt Regency в категория „Водещ нов хотел в Европа 2021“ е изключително силна, като останалите 9 номинирани хотела са:

  • Four Seasons Hotel Madrid, Spain
  • Hard Rock Hotel Amsterdam American, Netherlands
  • Malta Marriott Hotel & Spa
  • Radisson Blu Hotel, Rostov-On-Don, Russia
  • Radisson Blu Hotel, Rouen Centre, France
  • The Guardsman, England
  • The Marker Hotel, Ireland
  • The Mayfair Townhouse, England
  • Villa Copenhagen, Denmark

Победител в World Travel Awards в категория „Водещ нов хотел в Европа“ за изминалата 2020 година стана Palazzo Doglio, Italy.

В категория „Най-добра плажна дестинация 2021 в Европа“ са номинирани водещи дестинаци като- Кан, Франция; Корфу, Гърция; Майорка и Марбея, Испания; Порто Санто, Мадейра; Сардиния, Италия и Алгарве, Португалия.

Всички категории и номинирани в Европа може да разгледате подробно тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.