fbpx

Български хотел номиниран в категория “Водещ нов хотел в Европа 2021”

Новооткритият хотел Hyatt Regency Sofia е номиниран в две категории в 28-то издание на World Travel Awards – “Водещ хотел в България 2021” и “Водещ нов хотел в Европа 2021”. Може да оставите своя глас за българския хотел тук. Гласуването е открито до 14 юли тази година.

World Travel Awards (Световни награди за туризъм) е създаден през 1993г. и се счита се за най-престижната награда за туризъм в световната индустрия. Всяка година наградата се връчва в повече от 100 номинации на най-атрактивните градове за туристи, най-добрите туроператори, авиокомпании, курорти, хотели и други представители на индустрията.

Hyatt Regency Sofia, който откри своите врати през септември 2020 година е разположен в сърцето на столицата до паметника „Васил Левски“, на пешеходно разстояние от повечето софийски туристически забележителности и държавни институции. Hyatt Regency Sofia има 183 стаи за гости, включително 22 стилни апартамента и президентски апартамент с частен достъп, тераса и панорамна гледка. Голяма част от стаите са с тераси с великолепен изглед към планината и спокойния вътрешен двор. Отличителна черта в интериора е освен препратката към автентичната българска шевица, така и присъствието на редица забележителни произведения на български творци.

Конкуренцията на българския Hyatt Regency в категория “Водещ нов хотел в Европа 2021” е изключително силна, като останалите 9 номинирани хотела са:

  • Four Seasons Hotel Madrid, Spain
  • Hard Rock Hotel Amsterdam American, Netherlands
  • Malta Marriott Hotel & Spa
  • Radisson Blu Hotel, Rostov-On-Don, Russia
  • Radisson Blu Hotel, Rouen Centre, France
  • The Guardsman, England
  • The Marker Hotel, Ireland
  • The Mayfair Townhouse, England
  • Villa Copenhagen, Denmark

Победител в World Travel Awards в категория “Водещ нов хотел в Европа” за изминалата 2020 година стана Palazzo Doglio, Italy.

В категория “Най-добра плажна дестинация 2021 в Европа” са номинирани водещи дестинаци като- Кан, Франция; Корфу, Гърция; Майорка и Марбея, Испания; Порто Санто, Мадейра; Сардиния, Италия и Алгарве, Португалия.

Всички категории и номинирани в Европа може да разгледате подробно тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]