fbpx

България е първата дестинация на Tez Tour Латвия, започват полети до Бургас на 21 юни

Водещият туроператор в Латвия Tez Tour, заедно с националната авиокомпания airBaltic ще стартират на 21 юни полетната си програма за летния сезон 2020.

Първите дестинации ще бъдат страни от Европейския съюз – България и Гърция, които вече са отворили границите за международния туризъм и са безопасни за пътуване според препоръките на латвийските здравни власти. В близко бъдеще се планира да започнат полети и до Турция.

„Радваме се, че дългоочаквания момент настъпи и скоро ще видим началото на полетната програма за летен сезон 2020. Заедно с националната авиокомпания на Латвия airBaltic ще предложим най-популярните ваканционни дестинации в Европа. Директните полети, особено в периода след кризата, очакват голям растеж. Готови сме за увеличено търсене и разполагаме с всичко необходимо, за да го посрещнем в условията на предстоящия сезон“, каза Константин Палгов, ръководител на Тез Тур Латвия.

Той добави, че решението в този труден период да се запази колектива е било единственото правилно решение. Никой от служителите на Tez Tour Латвия не е напуснал и не е бил уволнен. През това кризисно време компанията работи както с партньори, така и с клиенти, за да „стартира“ пълното изпълнение на програмата за летен сезон 2020 г. възможно най-скоро.

„Ние държим на думата си, защото обещахме на представители на туристическия бранш и туристите, че Tez Tour, като лидер в отрасъла и водещ туроператор в Латвия, веднага ще възобнови полетите, щом бъде премахната забраната за международни полети“, подчертава К. Палгов.

Първите полети на Tez Tour ще се извършват в България, до летището в Бургас от 21 юни, а след това всяка неделя до края на лятната програма.

Tez Tour отбелязва, че след престой в България и Гърция задължителното изискване за карантина, както и изискването за тест на COVID-19, няма да се прилага.

Мерките за сигурност и контрол на летищата, хотелите, обществения транспорт, както и на плажовете са предназначени да засилят доверието на туристите. Tez Tour подчертава, че информацията е валидна и достоверна към днешна дата, правилата и условията подлежат на промяна, допълване и анулиране. Подробна информация за изискванията към пътниците на летищата и на борда на самолета ще бъде обявена по-късно.

Източник: https://bb.lv/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.