fbpx

България е първата дестинация на Tez Tour Латвия, започват полети до Бургас на 21 юни

Водещият туроператор в Латвия Tez Tour, заедно с националната авиокомпания airBaltic ще стартират на 21 юни полетната си програма за летния сезон 2020.

Първите дестинации ще бъдат страни от Европейския съюз – България и Гърция, които вече са отворили границите за международния туризъм и са безопасни за пътуване според препоръките на латвийските здравни власти. В близко бъдеще се планира да започнат полети и до Турция.

„Радваме се, че дългоочаквания момент настъпи и скоро ще видим началото на полетната програма за летен сезон 2020. Заедно с националната авиокомпания на Латвия airBaltic ще предложим най-популярните ваканционни дестинации в Европа. Директните полети, особено в периода след кризата, очакват голям растеж. Готови сме за увеличено търсене и разполагаме с всичко необходимо, за да го посрещнем в условията на предстоящия сезон”, каза Константин Палгов, ръководител на Тез Тур Латвия.

Той добави, че решението в този труден период да се запази колектива е било единственото правилно решение. Никой от служителите на Tez Tour Латвия не е напуснал и не е бил уволнен. През това кризисно време компанията работи както с партньори, така и с клиенти, за да „стартира“ пълното изпълнение на програмата за летен сезон 2020 г. възможно най-скоро.

„Ние държим на думата си, защото обещахме на представители на туристическия бранш и туристите, че Tez Tour, като лидер в отрасъла и водещ туроператор в Латвия, веднага ще възобнови полетите, щом бъде премахната забраната за международни полети“, подчертава К. Палгов.

Първите полети на Tez Tour ще се извършват в България, до летището в Бургас от 21 юни, а след това всяка неделя до края на лятната програма.

Tez Tour отбелязва, че след престой в България и Гърция задължителното изискване за карантина, както и изискването за тест на COVID-19, няма да се прилага.

Мерките за сигурност и контрол на летищата, хотелите, обществения транспорт, както и на плажовете са предназначени да засилят доверието на туристите. Tez Tour подчертава, че информацията е валидна и достоверна към днешна дата, правилата и условията подлежат на промяна, допълване и анулиране. Подробна информация за изискванията към пътниците на летищата и на борда на самолета ще бъде обявена по-късно.

Източник: https://bb.lv/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]