fbpx

Alltours започват да летят в България от 1 юли

Немският туроператор Alltours ще започне своята лятна програма за почивки в Европа от 15 юни. Новината идва след като немското правителство отмени забраната за пътувания.

Alltours обявиха, че подновяват пакетните почивки от 1 юли до „най-красивите региони на Европа“, като Испания, Гърция, Хърватия, Италия, България и Португалия. Гостите с вече резервирани пътувания могат да очакват спокойно лятната си ваканция, както и тези, които сега планират пътуването си, съветват от компанията.

Междувременно авиокомпании като Eurowings, Condor, TUIfly, Corendon и SunExpress значително разширяват своите планове за полети за кратко и средно разстояние още от средата на юни. Налични са достатъчно капацитети от всички летища в Германия за началото на туристическия сезон.

Летищата в Германия предвиждат заетост от около 50 процента през юли. Това означава, че ще има достатъчно място, за да се съобразят с правилата за разстояние и безопасно да минат всички проверки и настанят в самолетите.

„Стандартите за безопасност и мерките за хигиена на хотелските ни партньори са много добре разработени“, коментира собственикът на Alltours Вили Верхувен. „Например, хотелският персонал в Гърция редовно се тества за коронавирус. В допълнение, хотелите не използват пълният си капацитет, за да гарантират спазването на правилата за разстояние. С всички работещи в туризма, които действат отговорно, нашите гости могат да очакват безопасна и спокойна лятна ваканция.“

Източник:Liferpr.de

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.