fbpx

Alltours започват да летят в България от 1 юли

Немският туроператор Alltours ще започне своята лятна програма за почивки в Европа от 15 юни. Новината идва след като немското правителство отмени забраната за пътувания.

Alltours обявиха, че подновяват пакетните почивки от 1 юли до “най-красивите региони на Европа”, като Испания, Гърция, Хърватия, Италия, България и Португалия. Гостите с вече резервирани пътувания могат да очакват спокойно лятната си ваканция, както и тези, които сега планират пътуването си, съветват от компанията.

Междувременно авиокомпании като Eurowings, Condor, TUIfly, Corendon и SunExpress значително разширяват своите планове за полети за кратко и средно разстояние още от средата на юни. Налични са достатъчно капацитети от всички летища в Германия за началото на туристическия сезон.

Летищата в Германия предвиждат заетост от около 50 процента през юли. Това означава, че ще има достатъчно място, за да се съобразят с правилата за разстояние и безопасно да минат всички проверки и настанят в самолетите.

„Стандартите за безопасност и мерките за хигиена на хотелските ни партньори са много добре разработени“, коментира собственикът на Alltours Вили Верхувен. “Например, хотелският персонал в Гърция редовно се тества за коронавирус. В допълнение, хотелите не използват пълният си капацитет, за да гарантират спазването на правилата за разстояние. С всички работещи в туризма, които действат отговорно, нашите гости могат да очакват безопасна и спокойна лятна ваканция.”

Източник:Liferpr.de

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]