fbpx

Туроператорът Alltours обяви 450 евро бонус за всичките си служители

Германският туроператор Alltours показа колко са важни служителите в компанията и разредели бонус, въпреки трудните времена в туристическата индустрия. Всички работещи получават бонус от 450 евро от управляващия директор Вили Верхувен.

Според туроператорът, който управлява и редица хотели от марката Allsun в Испания, досега Alltours се справя много добре с овладяването на пандемията и кризата, която настъпи в туристическата индустрия. Вили Верхувен и неговата компания ще затворят финансовата 2021 година „със задоволителен резултат“, което е достатъчна причина шефът да благодари на служителите под формата на бонус.

Както обяви изпълнителният директор на Alltours, всички служители ще получат допълнително плащане от 450 евро през септември. Парите се получават както от служителите в централата на Дюселдорф, така и от тези в туристическите центрове. Освен това екскурзоводите и аниматорите, които работят в хотелската марка на туроператора също ще се възползват от специалното заплащане.

Много съм доволен, че мога да съобщя на нашите служители тази добра новина“, каза Верхувен пред fvw. В същото време той се надява да може да осигури допълнителна подкрепа в по -късен момент, ако положителното развитие на бизнеса продължи.

Настоящата финансова година на Alltours приключва на 30 септември 2021 г.,а резултатите ще бъдат обявени най-рано през октомври месец.

Припомняме, че още в края на миналия летен сезон 2020 година Верхувен обяви, че има за цел да изведе Alltours от кризата Covid-19, без да се налага да призовава за финансова подкрепа от държавата.

„Преминаваме през диви времена“, каза тогава основателят на четвъртия по големина немски туроператор, докато преразглеждаше позицията на компанията след драматичните последните няколко месеца.

Въпреки това, Верхувен вярва, че Alltours е най-добре позиционираният туроператор в Европа в момента по отношение на финансите. „Ние сме единственият голям туроператор, който не се нуждае от държавна подкрепа“, обясни той.

През 2019 г. туроператорът имаше около 1,7 милиона клиенти и генерира приходи от 1,45 милиарда евро, според годишното досие на германските туроператори. Той също така увеличи печалбите с 15% миналата година. Освен това Alltours има висок коефициент на собствения капитал от 60% след много години на реинвестиране на печалби и не е необходимо да изплаща дългове.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]