fbpx

Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара

Airbnb обявиха,че започват търсене на най-смелите и луди идеи за дом в света – и стартираха конкурс за 1 милион долара, за да ги реализират. Unique Airbnb Fund е първата в историята на компанията програма за 1 милион долара, предназначена да намери и финансира най-нетрадиционните и необичайни жилищни пространства на планетата. Десет победители на Unique Airbnb Fund ще бъдат избрани от експертно жури от иноватори в дизайна и стила.


От сега любителите на дизайна могат да изпращат своите предложения на airbnb.com/uniquefund. Всички предложения ще бъдат оценявани въз основа на критерии, основани на креативност, осъществимост, устойчивост и социално благо (повече информация можете намерите тук https://bg.airbnb.com/d/uniquefund). Вдъхновени от предприемаческия дух на тримата съоснователи на компанията, Unique Airbnb Fund има за цел да даде възможност на всеки с изключителна идея за къща да го проектира и изгради в реалност и да го сподели с пътешественици по целия свят.


„Unique Airbnb Fund е страхотна инициатива, която прави гостоприемството вълнуващо. Ще даде възможност на хората да създават нови пространства с дръзка, въображаема и фантастична архитектура. Ще бъдат създадени лични wunderkammers(кабинат на куриозите) за гостите, които да бъдат оценени и послужат за вдъхновение на гостите“ -каза партньорът на MVRDV, Фокке Моерел.
Търсенията за неочаквани и уникални пространства – като овчарски колиби, вятърни мелници и малки къщи – са се увеличили с близо 70 процента за миналата година в Airbnb. Кандидатите могат да черпят вдъхновение от множество нетрадиционни места за настаняване, регистрирани в Airbnb, включително:

uaf press boot f Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара
airbnb lucy 10 1 2 Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара
uaf press boot b Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара

Източник: Airbnb

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.