fbpx

Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара

Airbnb обявиха,че започват търсене на най-смелите и луди идеи за дом в света – и стартираха конкурс за 1 милион долара, за да ги реализират. Unique Airbnb Fund е първата в историята на компанията програма за 1 милион долара, предназначена да намери и финансира най-нетрадиционните и необичайни жилищни пространства на планетата. Десет победители на Unique Airbnb Fund ще бъдат избрани от експертно жури от иноватори в дизайна и стила.


От сега любителите на дизайна могат да изпращат своите предложения на airbnb.com/uniquefund. Всички предложения ще бъдат оценявани въз основа на критерии, основани на креативност, осъществимост, устойчивост и социално благо (повече информация можете намерите тук https://bg.airbnb.com/d/uniquefund). Вдъхновени от предприемаческия дух на тримата съоснователи на компанията, Unique Airbnb Fund има за цел да даде възможност на всеки с изключителна идея за къща да го проектира и изгради в реалност и да го сподели с пътешественици по целия свят.


“Unique Airbnb Fund е страхотна инициатива, която прави гостоприемството вълнуващо. Ще даде възможност на хората да създават нови пространства с дръзка, въображаема и фантастична архитектура. Ще бъдат създадени лични wunderkammers(кабинат на куриозите) за гостите, които да бъдат оценени и послужат за вдъхновение на гостите” -каза партньорът на MVRDV, Фокке Моерел.
Търсенията за неочаквани и уникални пространства – като овчарски колиби, вятърни мелници и малки къщи – са се увеличили с близо 70 процента за миналата година в Airbnb. Кандидатите могат да черпят вдъхновение от множество нетрадиционни места за настаняване, регистрирани в Airbnb, включително:

uaf press boot f Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара
airbnb lucy 10 1 2 Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара
uaf press boot b Airbnb стартират конкурс за най-уникален дом с награден фонд 1 милион долара

Източник: Airbnb

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]