fbpx

Airbnb обяви програмата Airbnb Enhanced Clean

Усъвършенстваният протокол за почистване на Airbnb, първите всеобхватни стандартизирани указания за почистване и хигиенизиране в индустрията на споделените имоти, е вече на разположение за подкрепа на домакините и правителствата.

Образователните материали и инструменти вече са достъпни за домакините в 12 държави: Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Испания, Обединеното кралство и САЩ. През следващите седмици ресурсите ще бъдат достъпни за повече домакини по целия свят.

Стандартите са създадени на базата от насоки, издадени от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в Съединените щати и Европа и съвети от бившия генерал-хирург на САЩ Вивек Мърти. Airbnb също си партнира с Diversey, водеща компания за технологии за почистване и хигиена, която е одобрила подобрения протокол за почистване и ще помогне за разработването на повече решения за общността на Airbnb.

Всички домакини в тези дванадесет държави имат достъп до подобрените учебни материали за почистване на техните местни езици чрез ресурсния център, включително ръководство за бърз старт и наръчник за почистване, с указания за използването на лични предпазни средства, как да се почисти всяка стая в дома, кои точки да се дезинфекцират. В допълнение към указанията за почистване, домакините трябва да гарантират, че спазват указанията на правителствата или здравните власти в техните местни юрисдикции.

За да запишат домовете си в програмата Airbnb Enhanced Clean, домакините могат да го направят директно в своите акаунти в Airbnb.

Airbnb обяви програмата Airbnb Enhanced Clean

Ако домакините не могат да се ангажират с протоколите за почистване, те могат също така да изберат нова функция, наречена буфер за резервация (booking buffer), за да имат по-дълъг период между престоите. Така ще имат време за дълбоко почистване, спазвайки всички протоколи. Резервациите ще бъдат автоматично блокирани през този период от време, който момента е зададен на 72 часа.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]