fbpx

Airbnb обяви програмата Airbnb Enhanced Clean

Усъвършенстваният протокол за почистване на Airbnb, първите всеобхватни стандартизирани указания за почистване и хигиенизиране в индустрията на споделените имоти, е вече на разположение за подкрепа на домакините и правителствата.

Образователните материали и инструменти вече са достъпни за домакините в 12 държави: Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Корея, Мексико, Испания, Обединеното кралство и САЩ. През следващите седмици ресурсите ще бъдат достъпни за повече домакини по целия свят.

Стандартите са създадени на базата от насоки, издадени от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в Съединените щати и Европа и съвети от бившия генерал-хирург на САЩ Вивек Мърти. Airbnb също си партнира с Diversey, водеща компания за технологии за почистване и хигиена, която е одобрила подобрения протокол за почистване и ще помогне за разработването на повече решения за общността на Airbnb.

Всички домакини в тези дванадесет държави имат достъп до подобрените учебни материали за почистване на техните местни езици чрез ресурсния център, включително ръководство за бърз старт и наръчник за почистване, с указания за използването на лични предпазни средства, как да се почисти всяка стая в дома, кои точки да се дезинфекцират. В допълнение към указанията за почистване, домакините трябва да гарантират, че спазват указанията на правителствата или здравните власти в техните местни юрисдикции.

За да запишат домовете си в програмата Airbnb Enhanced Clean, домакините могат да го направят директно в своите акаунти в Airbnb.

Airbnb обяви програмата Airbnb Enhanced Clean

Ако домакините не могат да се ангажират с протоколите за почистване, те могат също така да изберат нова функция, наречена буфер за резервация (booking buffer), за да имат по-дълъг период между престоите. Така ще имат време за дълбоко почистване, спазвайки всички протоколи. Резервациите ще бъдат автоматично блокирани през този период от време, който момента е зададен на 72 часа.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.