fbpx

Aeroflot бе призната за най-силната авиокомпания в света

Aeroflot спечели две номинации в рейтинговата класация на Brand Finance (независима консултантска фирма за бизнес оценки, която съветва организации как да увеличат максимално своята стойност чрез ефективно управление на бранда си).

Aeroflot получи статута на най-силният бранд в Русия през 2020 г. сред водещите руски корпорации. Aeroflot също така е признат за най-силната авиационна марка в света. Авторите на рейтинга подчертават, че водещият руски превозвач е един от малкото в световната индустрия, който е успял да укрепи позициите си в условията на криза. Анализаторите приемат това като “доказателство за изключителната репутация на бранда и популярността при традиционните клиенти.” Индексът за сила на марката на Aeroflot беше 92,1 точки от сто, което съответства на статут AAA+.

„За целия свят Aeroflot е лицето на Русия и символ на страната ни“, каза Виталий Савелиев, изпълнителен директор на PJSC Aeroflot. “Днес получихме важно потвърждение на този факт. И световните експерти, и пътниците познават Aeroflot и вярват в нашата авиокомпания, в нейната способност да преодолява трудностите, да се възстановява от кризи и да преследва нови стратегически цели.”

„В началото на годината Aeroflot беше по стабилен път към целите на своята стратегия за развитие до 2023 г.“, заяви Дейвид Хей, изпълнителен директор на Brand Finance. „Няма съмнение, че Aeroflot успешно използва собствена марка с дълга история и висока репутация, за да защити пазарния си дял и да се изправи пред предизвикателствата, породени от разпространението на COVID-19.“

Aeroflot е една от 20-те най-големи авиокомпании в света. Аерофлот разполага с “най-младата” флотилия сред авиокомпаниите в света с повече от сто самолета. През 2019 г. компанията превозва 37,2 милиона души и беше признат за най-точната авиокомпания в света в края на 2019 г. въз основа на глобалния преглед на ефективността в реално време от реномирания аналитичен холдинг Cirium.

Източник: Aeroflot

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]