fbpx

Нова стъпка към трансформацията на хотелското изживяване: Accor отваря хотел със 100% дигитална екосистема

Първият хотел в Северна Европа, предлагащ 100% дигитално изживяване, ще отвори врати скоро. Проектът е голяма стъпка напред за Accor, чиято амбиция е да предложи безконтактно пътуване на гости в цялата си мрежа, като се използват най-добрите технологии.

Accor наскоро обяви внедряването на “Accor Key”, решение, което осигурява достъп на клиентите до стаите им без физически ключ във всичките му обекти. Френската хотелска верига обяви целта на стратегията за 100%-во дигитално изживяване: “Опростяване на престоя на нашите гости с помощта на цифрови технологии, като същевременно се поддържа човешкия контакт и гостоприемството, което е най-голямата сила на нашите хотели. Със здравната криза тази трансформация също така дава възможност да се отговори на новите предизвикателства на социалното дистанциране. За тази цел много хотели постепенно се оборудват с най-новите технологии по света”

Тази цифровизация на пътуването на клиентите ще се превърне в стандарт за хотелите Accor през следващите месеци и години. „Знаем, че гостите все по-често търсят контактни леки пътувания и хотелско изживяване, което е лесно за използване, и искаме да гарантираме, че могат да направят точно това.“, Каза Карла Милованов, SVP Customer Services, Accor. „Технологиите са част от нашето ежедневие и вече са напълно част от нашия хотелски опит – и с тази важна стъпка ние даваме на нашите гости възможност да адаптират престоя си в хотела според техните предпочитания.“

Междувременно Ibis Styles London Gloucester Road – първият пилотен хотел на групата, който е оборудван със 100% цифрова екосистема ще отвори врати отново след премахването на здравните ограничения в Обединеното кралство през май. Хотелът ще бъде първият на Accor в Северна Европа, който ще предложи изцяло цифрово изживяване с безконтактни решения на всеки етап от престоя на госта. Това ще бъде и първият хотел Accor в света, който съчетава всички от следните технологии: онлайн настаняване, сигурно плащане с Pay By Link, използване на „Accor Key“ за достъп до стаите и други зони на хотела, цифров кетъринг услуги с технологията Click Pay Collect, контакт на екипите на хотела с гости чрез WhatsApp през целия престой. “Бързо, просто и сигурно изживяване”. това е обещанието на ibis Styles London Gloucester Road за неговото отваряне.

Припомняме, че Accor продължава да укрепва и разширява портфолиото си в Югоизточна Европа, с подписването на франчайз споразумение с фирма Валдемоса ЕООД за ребрандиране и реновиране на съществуващия хотел Roomer Hotel Golden Sands, който ще бъде отворен под бранда ibis Styles през май 2021 г. Това е първият хотел в България, който ще оперира под марката ibis Styles.

Разположен в централната част на курорта Златни пясъци, на около 150 метра от плажа, чисто новият хотел Ibis Styles Roomer ще приветства своите гости в уютни стаи, предназначени за семейства или двойки в уникална атмосфера. 90-те стаи на хотела са светли и удобни с балкон, интелигентна телевизия, безплатен Wi-Fi и ще отговарят на всички стандарти и нужди на съвременните туристи.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]