fbpx

21Hoteliers стартира програма за сътрудничество

Здравейте, хотелиери и последователи на проекта 21Hoteliers! Искаме да ви съобщим, че стартираме новата ни програма за сътрудничество, с която сме отворени към всички професионалисти от индустрията, които желаят да затвърдят името си или това на компанията си в хотелиерството!

Програмата за сътрудничество ви дава шанс да публикувате статии, анализи и проучвания на нашата платформа, които биха достигнал до хиляди колеги от страната.

За кого е предназначена програмата?

Програмата за сътрудничество на 21Hoteliers е предназначена за всички професионалисти от хотелиерството, които имат познанията, увереността да ги изразят в писмен вид и искат да споделят своето виждане по някои от най-важните теми, като иновации в туризма, добри практики, устойчивост, маркетинг, продажби и много други. Фирми, доставчици на услуги, които искат да се утвърдят като експерти в своята ниша съща са добре дошли в програмата! Студенти по туризъм, които тепърва навлизат в бранша, но желаят да се развиват и да привлекат нови кариерни възможности са другата група, към която е насочена програмата за сътрудничество. На последно място, но не и по важност, отправяме призив към професионалистите от консултантски фирми, които със сигурност има какво да споделят с аудиторията ни!

Какви са предимствата от участие в програмата за сътрудничество на 21Hoteliers?

Предимствата на програмата са много и се надяваме, че ще бъдат оценени от всички, които проявят желание да споделят своята гледна точка по различни теми в хотелиерството. Всяка авторска статия ще съдържа информация за вас, както и начини за връзка – email, LinkedIn и т.н. Вашите статии, анализи или проучвания ще бъдат публикувани в сайта ни, социалните мрежи и в седмичния ни бюлетин. Името ви или това на вашата фирма ще получи огромна разпознаваемост в бизнеса.

Пълна информация за условията на нашата програма за сътрудничество ще намерите тук: https://www.21hoteliers.com/contributors/

При интерес можете да се свържете с нас на e-mail [email protected] или чрез съобщение на нашата фейсбук страница.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.