fbpx

21Hoteliers стартира програма за сътрудничество

Здравейте, хотелиери и последователи на проекта 21Hoteliers! Искаме да ви съобщим, че стартираме новата ни програма за сътрудничество, с която сме отворени към всички професионалисти от индустрията, които желаят да затвърдят името си или това на компанията си в хотелиерството!

Програмата за сътрудничество ви дава шанс да публикувате статии, анализи и проучвания на нашата платформа, които биха достигнал до хиляди колеги от страната.

За кого е предназначена програмата?

Програмата за сътрудничество на 21Hoteliers е предназначена за всички професионалисти от хотелиерството, които имат познанията, увереността да ги изразят в писмен вид и искат да споделят своето виждане по някои от най-важните теми, като иновации в туризма, добри практики, устойчивост, маркетинг, продажби и много други. Фирми, доставчици на услуги, които искат да се утвърдят като експерти в своята ниша съща са добре дошли в програмата! Студенти по туризъм, които тепърва навлизат в бранша, но желаят да се развиват и да привлекат нови кариерни възможности са другата група, към която е насочена програмата за сътрудничество. На последно място, но не и по важност, отправяме призив към професионалистите от консултантски фирми, които със сигурност има какво да споделят с аудиторията ни!

Какви са предимствата от участие в програмата за сътрудничество на 21Hoteliers?

Предимствата на програмата са много и се надяваме, че ще бъдат оценени от всички, които проявят желание да споделят своята гледна точка по различни теми в хотелиерството. Всяка авторска статия ще съдържа информация за вас, както и начини за връзка – email, LinkedIn и т.н. Вашите статии, анализи или проучвания ще бъдат публикувани в сайта ни, социалните мрежи и в седмичния ни бюлетин. Името ви или това на вашата фирма ще получи огромна разпознаваемост в бизнеса.

Пълна информация за условията на нашата програма за сътрудничество ще намерите тук: https://www.21hoteliers.com/contributors/

При интерес можете да се свържете с нас на e-mail [email protected] или чрез съобщение на нашата фейсбук страница.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]