fbpx

15 септември: Онлайн среща на ITB разглежда промените в глобалното търсене на пътувания

Пътуващите по целия свят са изправени пред огромна промяна и нови условия поради пандемията COVID-19. На 15 септември 2020 г. от 15 до 17 часа българско време www.itb.com/virtualconvention ще разгледа отблизо променящите се туристически потоци, предпочитанията на клиентите и потенциалните пазари за растеж.

Опитните експерти ще представят на участниците най-новите открития и ценна информация по теми като пазара на бизнес пътувания и промяната в избора на потребителите за дестинации за следващите им почивки.

Виртуалното събрание на ITB ще започне в 15ч. с основна реч на Statista, водещата световна компания за пазарни проучвания и статистика. Клаудия Креймър, директор на маркетинговите проучвания в Statista, ще представи най-новите данни, на които ще базира прогнози за бъдещото туристическо търсене. Участниците могат да разберат до каква степен пандемията на коронавируса е променила навиците и предпочитанията на потребителите да пътуват по света и кои пазарни сегменти от своя страна могат да очакват бум.

По време на 30-минутната пауза, посетителите, участващи в събитието в ITB Travel Network, могат да се запознаят с други потребители на мрежата и да обсъдят темите. За да се свържат в мрежа, всичко, което трябва да направят, е да се регистрират предварително в ITB Travel Network, B2B платформата за глобалната туристическа индустрия.

Източник: ITB

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.