fbpx

15 септември: Онлайн среща на ITB разглежда промените в глобалното търсене на пътувания

Пътуващите по целия свят са изправени пред огромна промяна и нови условия поради пандемията COVID-19. На 15 септември 2020 г. от 15 до 17 часа българско време www.itb.com/virtualconvention ще разгледа отблизо променящите се туристически потоци, предпочитанията на клиентите и потенциалните пазари за растеж.

Опитните експерти ще представят на участниците най-новите открития и ценна информация по теми като пазара на бизнес пътувания и промяната в избора на потребителите за дестинации за следващите им почивки.

Виртуалното събрание на ITB ще започне в 15ч. с основна реч на Statista, водещата световна компания за пазарни проучвания и статистика. Клаудия Креймър, директор на маркетинговите проучвания в Statista, ще представи най-новите данни, на които ще базира прогнози за бъдещото туристическо търсене. Участниците могат да разберат до каква степен пандемията на коронавируса е променила навиците и предпочитанията на потребителите да пътуват по света и кои пазарни сегменти от своя страна могат да очакват бум.

По време на 30-минутната пауза, посетителите, участващи в събитието в ITB Travel Network, могат да се запознаят с други потребители на мрежата и да обсъдят темите. За да се свържат в мрежа, всичко, което трябва да направят, е да се регистрират предварително в ITB Travel Network, B2B платформата за глобалната туристическа индустрия.

Източник: ITB

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]