fbpx

100% от Melia Hotels сертифицирани по програмата “Stay Safe with Meliá”

Bureau Veritas, лидер в инспекциите, сертифицирането и тестването, завърши сертифицирането на международната програма на Meliá Hotels “Бъдете в безопасност с Meliá” (Stay Safe with Meliá) за превантивни мерки за борба с COVID-19 и потвърди ниво на съответствие от 100% в хотелите на компанията.

При стартирането на програмата през май Meliá обяви, че работи с Bureau Veritas, за да гарантира спазването на най-строгите стандарти за здраве и безопасност. Френската компания сертифицира годността на програмата и след като завърши одит в голяма извадка от хотелите на испанската верига, сега проверява правилното адаптиране на оперативните процедури към настоящите обстоятелства.

Програмата “Stay Safe with Meliá” включва хотели, които променят и преустройват много от техните процеси, за да намалят директния контакт, да наблюдават социалното дистанциране и да осигурят максимална хигиена. В допълнение към специфичните протоколи и мерки за хигиена и дезинфекция, програмата съдържа и важни усилия за подобряване на обучението на служителите и на клиентското изживяване.

Един от ключовите фактори при проектирането на програмата “Stay Safe with Meliá” беше да се отговори на новите нужди на пътуващите, както по отношение на тяхното здраве, така и по отношение на тяхното настаняване. Следователно изпълнението на програмата в хотелските компании оказа положително влияние върху репутацията на бранда, в резултат на положителния ефект върху удовлетвореността на клиентите.

За Габриел Ескарер, вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Meliá Hotels International, „удовлетвореността на клиентите е черешката на тортата в процеса на сертифициране на програмата “Stay Safe with Meliá”.

Източник: www.hospitalitynet.org

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]