fbpx

100% от Melia Hotels сертифицирани по програмата „Stay Safe with Meliá“

Bureau Veritas, лидер в инспекциите, сертифицирането и тестването, завърши сертифицирането на международната програма на Meliá Hotels „Бъдете в безопасност с Meliá“ (Stay Safe with Meliá) за превантивни мерки за борба с COVID-19 и потвърди ниво на съответствие от 100% в хотелите на компанията.

При стартирането на програмата през май Meliá обяви, че работи с Bureau Veritas, за да гарантира спазването на най-строгите стандарти за здраве и безопасност. Френската компания сертифицира годността на програмата и след като завърши одит в голяма извадка от хотелите на испанската верига, сега проверява правилното адаптиране на оперативните процедури към настоящите обстоятелства.

Програмата „Stay Safe with Meliá“ включва хотели, които променят и преустройват много от техните процеси, за да намалят директния контакт, да наблюдават социалното дистанциране и да осигурят максимална хигиена. В допълнение към специфичните протоколи и мерки за хигиена и дезинфекция, програмата съдържа и важни усилия за подобряване на обучението на служителите и на клиентското изживяване.

Един от ключовите фактори при проектирането на програмата „Stay Safe with Meliá“ беше да се отговори на новите нужди на пътуващите, както по отношение на тяхното здраве, така и по отношение на тяхното настаняване. Следователно изпълнението на програмата в хотелските компании оказа положително влияние върху репутацията на бранда, в резултат на положителния ефект върху удовлетвореността на клиентите.

За Габриел Ескарер, вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Meliá Hotels International, „удовлетвореността на клиентите е черешката на тортата в процеса на сертифициране на програмата „Stay Safe with Meliá“.

Източник: www.hospitalitynet.org

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.