fbpx

1 година 21Hoteliers: Какво се случи и какво предстои

7 март, 2020 година: две момчета от далечната Силистра – единият управител на голям хотел по Черноморието, а другият студент в Холандия, стартират сайта 21hoteliers.com. Малко след като го обявяват, сайтът спира да работи – открит е бил зловреден код. До ранният следобяд сайтът вече е преместен на нов сървър, в България – и от тогава една година посреща своите посетители: професионалистите от туристическата индустрия.

Благодарим ви искрено за това, че бяхте до нас през всичкото това време! Постигнатото през изминатата година надмина очакванията ни и ни дава тласък да мислим и да създаваме все по-мащабно и всеобхватно – именно благодарение на вашата подкрепа. Всяка прочетена статия, коментар и споделяне в социалните мрежи, абониране за бюлетина ни или записване за услугите ни като 21Careers правят тази платформа възможна днес и за в бъдеще.

Годината в цифри

Заедно успяхме да създадем най-голямата мрежа в бранша:

  • 323,000 посещения от колеги в хотелиерството и туризма;
  • 3850+ последвания във Facebook, 900+ в LinkedIn;
  • Втората най-голяма група във Facebook за хотелиерство и туризъм с над 2300 членове;
  • Над 900 новини, анализи и интересни материали;
  • 5 анализа на нашите асоциирани автори – contributors.
  • 2 видео материала заедно със страхотните Wave Resort;
  • Много нови познанства и приятелства.

Какво следва?

Продължаваме да развиваме платформата, като целта ни е да я надграждаме с времето както количествено, така и качествено. През 2021 можете да очаквате значително повече видео материали с различни хотелиери и хотели от страната и чужбина. Ще продължим да развиваме двете нови рубрики – Hotel Weekly и Хотелиери без граници, защото вярваме, че добрите примери заслужават да бъдат показани. Също така целим да обновим и разширим програмата си за асоциирани автори/contributors, така че да отворим платформата си за всички експерти с интересно мнение и полезна информация, които си струва да бъдат споделени.

Особено важно значение за нас има и новият ни проект 21Careers – посредническа услуга за намиране на работа на професионалистите в туризма: мениджъри и специалисти. В бранша не същестува друга подобна услуга и сме много въодушевени за това което предстои, както и за вече изявеният интерес от множество хотели, хотелски вериги и туроператори, както и от някои изключително интересни професионалисти в туризма от всички управленски нива, включително и такива от чужбина, които желаят да се завърнат в България и да продължат кариерното си развитие тук!

Не спираме да мислим и за младите хора и как можем да им бъдем от полза – съвсем скоро ще пуснем новата студентска зона на 21Hoteliers, където ще могат да намерят полезни обучителни материали и възможности за кариерно и академично развитие. Нещо повече, като допълнение на 21Careers ще стартираме програма за Млади Таланти, чрез която ще помогнем на най-амбициозните и дейните сред бъдещото поколение хотелиери да стартират кариерата си на пълни обороти.

Мнозина смятят, че 2021 ще бъде годината на надеждата и промяната към по-добро. Ние също вярваме в това – с общи усилия наистина можем да направим предстоящата година дори по-добра, от колкото сме се и надявали.

Поздрави и бъдете здрави!

От Деян и Владислав

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.