fbpx

1 година 21Hoteliers: Какво се случи и какво предстои

7 март, 2020 година: две момчета от далечната Силистра – единият управител на голям хотел по Черноморието, а другият студент в Холандия, стартират сайта 21hoteliers.com. Малко след като го обявяват, сайтът спира да работи – открит е бил зловреден код. До ранният следобяд сайтът вече е преместен на нов сървър, в България – и от тогава една година посреща своите посетители: професионалистите от туристическата индустрия.

Благодарим ви искрено за това, че бяхте до нас през всичкото това време! Постигнатото през изминатата година надмина очакванията ни и ни дава тласък да мислим и да създаваме все по-мащабно и всеобхватно – именно благодарение на вашата подкрепа. Всяка прочетена статия, коментар и споделяне в социалните мрежи, абониране за бюлетина ни или записване за услугите ни като 21Careers правят тази платформа възможна днес и за в бъдеще.

Годината в цифри

Заедно успяхме да създадем най-голямата мрежа в бранша:

  • 323,000 посещения от колеги в хотелиерството и туризма;
  • 3850+ последвания във Facebook, 900+ в LinkedIn;
  • Втората най-голяма група във Facebook за хотелиерство и туризъм с над 2300 членове;
  • Над 900 новини, анализи и интересни материали;
  • 5 анализа на нашите асоциирани автори – contributors.
  • 2 видео материала заедно със страхотните Wave Resort;
  • Много нови познанства и приятелства.

Какво следва?

Продължаваме да развиваме платформата, като целта ни е да я надграждаме с времето както количествено, така и качествено. През 2021 можете да очаквате значително повече видео материали с различни хотелиери и хотели от страната и чужбина. Ще продължим да развиваме двете нови рубрики – Hotel Weekly и Хотелиери без граници, защото вярваме, че добрите примери заслужават да бъдат показани. Също така целим да обновим и разширим програмата си за асоциирани автори/contributors, така че да отворим платформата си за всички експерти с интересно мнение и полезна информация, които си струва да бъдат споделени.

Особено важно значение за нас има и новият ни проект 21Careers – посредническа услуга за намиране на работа на професионалистите в туризма: мениджъри и специалисти. В бранша не същестува друга подобна услуга и сме много въодушевени за това което предстои, както и за вече изявеният интерес от множество хотели, хотелски вериги и туроператори, както и от някои изключително интересни професионалисти в туризма от всички управленски нива, включително и такива от чужбина, които желаят да се завърнат в България и да продължат кариерното си развитие тук!

Не спираме да мислим и за младите хора и как можем да им бъдем от полза – съвсем скоро ще пуснем новата студентска зона на 21Hoteliers, където ще могат да намерят полезни обучителни материали и възможности за кариерно и академично развитие. Нещо повече, като допълнение на 21Careers ще стартираме програма за Млади Таланти, чрез която ще помогнем на най-амбициозните и дейните сред бъдещото поколение хотелиери да стартират кариерата си на пълни обороти.

Мнозина смятят, че 2021 ще бъде годината на надеждата и промяната към по-добро. Ние също вярваме в това – с общи усилия наистина можем да направим предстоящата година дори по-добра, от колкото сме се и надявали.

Поздрави и бъдете здрави!

От Деян и Владислав

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]