fbpx

Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Hotel Trust Index анализираха 100 от най-добрите хотели в света, за да определи коя марка има най-високо ниво на доверие сред потребителите. Изследването е проведено чрез анализ на ангажираността в социалните медии Facebook, Twitter и Instagram и обема на търсене на всеки бранд от аудиторията.

Представяме ви топ 10 на хотелите, които се ползват с най-високо ниво на доверие в интернет пространството.

1.Marriott

0a1a 174 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Marriott излезе на челно място като най-доверения хотелски бранд в света с невероятните 2,6 милиона последователи във Facebook, nad 300 000 последователи в Twitter и най-много търсения в сравнение с всяка друга хотелска марка, с над милион души всеки месец. С хотел във всеки голям град и със съответстващ декор, създаден с вкус, не е чудно, че хората имат доверие в тази марка и гледат да се връщат като верни клиенти отново и отново. Веригата на хотела също така се грижи за служителите си, като изпълнителният директор намали заплатата си на £ 0 по време на епидемията на Коронавирус, за да гарантира комфорта на персонала и клиентите си.

2. Hilton

hilton hotel Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Hilton успя да завоюва второто място с огромен брой последователи в социалните медии от над 2 милиона. Hilton със сигурност е популярно име, с места за настаняване, обхващащи 85 държави и територии по целия свят. Най-доминиращата му платформа за социални медии, Facebook има почти 2 милиона харесвания и множество положителни отзиви от щастливи клиенти и красиви снимки на техните хотели от цял ​​свят.

3. RIU Hotels & Resorts

94835315 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На трето място е RIU Hotels and Resorts. Въпреки че испанската хотелска марка няма много обем на търсене, предимно европейската верига има с какво да се похвали в социалните медии с невероятни 2,5 милиона последователя само във Facebook. RIU обхваща редица екзотични места от плажовете на Малдивите до пустините на Мароко, както и скромното им начало в Майорка. Гостите идват за разкошните места, но остават за несравнимото обслужване и прекрасното гостоприемство.

4. Four Seasons Hotel and Resorts

exterior v17919128 1440 1024x683 1 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На четвърто място са Four Seasons Hotels and Resorts, чиито 1 милион последователи на Instagram ги изтреляха в една от най-доверените хотелски марки в онлайн пространството. Four Seasons са известни с излъчването на лукс и елегантност, което е лесно да се намери в техния Instagram. Снимките показват щастливи семейства, наслаждаващи се на плажа, вкусни закуски и тропически райски места.

5. Ritz Carlton

0a18d508d840aded207ca44cd32ac998 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Петото място се заема от луксозната верига за хотели, Ritz Carlton. Марката се е изградила през годините, за да стане синоним на богатство и стил. Ritz очевидно има доверието на огромен брой последователи и с втория най-популярен Instagram профил в нашия списък, показващ смесица от изображения, включващи хъски шейни в Швейцария, сватба в Малайзия и широк въздушен кадър на Ritz Carlton, извисяващ се над оживените улици на LA.

6. Holiday Inn

224749911 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Holiday Inn е първата бюджетна марка за хотели в класацията, доказваща, че ниските цени не винаги означават пестене от качеството. Веригата има над 1 милион последователи само във Facebook и голям обем на търсене от 350 000 всеки месец. Лоялните им клиенти се връщат отново и отново, за да се насладят на редица опции в хиляди места по света. Хотелите им могат да бъдат намерени по подписаното им зелено лого. Техният надежден стил и декор означават, че всеки клиент знае какво да очаква, когато резервира.

7. Best Western

52c4abe5f08b625496a5433a47b6de41 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Хотелите Best Western също се появиха сред най-доверени хотели, вариращи от бюджетни варианти до големи скъпи места за настаняване. Той има голям обем на търсене всеки месец, което го прави идеален хотел за клиенти и огромна общност във Facebook с над милион харесвания, само на тази платформа. Освен удобни и достъпни места, те предлагат и програма за награди за своите лоялни клиенти, за да спечелят точки, които могат да използват за получаване на пари за бъдещи посещения или дори самолетни билети.

8. Shangri-La Hotels and Resorts

6123 16042617490041824926 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На 8-мо място са Shangri-La Hotels с процъфтяващ Facebook и Instagram. Въпреки че нямат голям интерес към търсенето, те ясно привличат хората чрез своите социални медии и няма изненада, че хората резервират, когато има много великолепни изображения от всяко кътче на планетата. Shangri-La са пионери в азиатското гостоприемство, винаги готови да предвидят нуждите на клиентите си и да им предоставят най-добрата услуга.

9. Sofitel

208114276 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Описвани са като лайфстайл хотели, зареждащи с енергия, Sofitel са с модерен декор и достигат до 40 различни страни по света. Въпреки че името Sofitel може да не е на върха на популярността, марката е изградила похвална репутация за лукс и стил „по френски начин“.

10. OYO

oyo 2 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

OYO е третата по големина и една от най-бързо развиващите се хотелиерски вериги в света с над 23 000+ хотела. Марката на хотела има силен брой последователи във всичките им канали за социални медии, както и постоянен обем на търсене. Те са изградили лоялна клиентска база с достъпни хотели за всички, от престоя за домашни любимци до бизнес опции.

Източник: Hotel Trust Index

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]