fbpx

Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Hotel Trust Index анализираха 100 от най-добрите хотели в света, за да определи коя марка има най-високо ниво на доверие сред потребителите. Изследването е проведено чрез анализ на ангажираността в социалните медии Facebook, Twitter и Instagram и обема на търсене на всеки бранд от аудиторията.

Представяме ви топ 10 на хотелите, които се ползват с най-високо ниво на доверие в интернет пространството.

1.Marriott

0a1a 174 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Marriott излезе на челно място като най-доверения хотелски бранд в света с невероятните 2,6 милиона последователи във Facebook, nad 300 000 последователи в Twitter и най-много търсения в сравнение с всяка друга хотелска марка, с над милион души всеки месец. С хотел във всеки голям град и със съответстващ декор, създаден с вкус, не е чудно, че хората имат доверие в тази марка и гледат да се връщат като верни клиенти отново и отново. Веригата на хотела също така се грижи за служителите си, като изпълнителният директор намали заплатата си на £ 0 по време на епидемията на Коронавирус, за да гарантира комфорта на персонала и клиентите си.

2. Hilton

hilton hotel Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Hilton успя да завоюва второто място с огромен брой последователи в социалните медии от над 2 милиона. Hilton със сигурност е популярно име, с места за настаняване, обхващащи 85 държави и територии по целия свят. Най-доминиращата му платформа за социални медии, Facebook има почти 2 милиона харесвания и множество положителни отзиви от щастливи клиенти и красиви снимки на техните хотели от цял ​​свят.

3. RIU Hotels & Resorts

94835315 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На трето място е RIU Hotels and Resorts. Въпреки че испанската хотелска марка няма много обем на търсене, предимно европейската верига има с какво да се похвали в социалните медии с невероятни 2,5 милиона последователя само във Facebook. RIU обхваща редица екзотични места от плажовете на Малдивите до пустините на Мароко, както и скромното им начало в Майорка. Гостите идват за разкошните места, но остават за несравнимото обслужване и прекрасното гостоприемство.

4. Four Seasons Hotel and Resorts

exterior v17919128 1440 1024x683 1 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На четвърто място са Four Seasons Hotels and Resorts, чиито 1 милион последователи на Instagram ги изтреляха в една от най-доверените хотелски марки в онлайн пространството. Four Seasons са известни с излъчването на лукс и елегантност, което е лесно да се намери в техния Instagram. Снимките показват щастливи семейства, наслаждаващи се на плажа, вкусни закуски и тропически райски места.

5. Ritz Carlton

0a18d508d840aded207ca44cd32ac998 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Петото място се заема от луксозната верига за хотели, Ritz Carlton. Марката се е изградила през годините, за да стане синоним на богатство и стил. Ritz очевидно има доверието на огромен брой последователи и с втория най-популярен Instagram профил в нашия списък, показващ смесица от изображения, включващи хъски шейни в Швейцария, сватба в Малайзия и широк въздушен кадър на Ritz Carlton, извисяващ се над оживените улици на LA.

6. Holiday Inn

224749911 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Holiday Inn е първата бюджетна марка за хотели в класацията, доказваща, че ниските цени не винаги означават пестене от качеството. Веригата има над 1 милион последователи само във Facebook и голям обем на търсене от 350 000 всеки месец. Лоялните им клиенти се връщат отново и отново, за да се насладят на редица опции в хиляди места по света. Хотелите им могат да бъдат намерени по подписаното им зелено лого. Техният надежден стил и декор означават, че всеки клиент знае какво да очаква, когато резервира.

7. Best Western

52c4abe5f08b625496a5433a47b6de41 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Хотелите Best Western също се появиха сред най-доверени хотели, вариращи от бюджетни варианти до големи скъпи места за настаняване. Той има голям обем на търсене всеки месец, което го прави идеален хотел за клиенти и огромна общност във Facebook с над милион харесвания, само на тази платформа. Освен удобни и достъпни места, те предлагат и програма за награди за своите лоялни клиенти, за да спечелят точки, които могат да използват за получаване на пари за бъдещи посещения или дори самолетни билети.

8. Shangri-La Hotels and Resorts

6123 16042617490041824926 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

На 8-мо място са Shangri-La Hotels с процъфтяващ Facebook и Instagram. Въпреки че нямат голям интерес към търсенето, те ясно привличат хората чрез своите социални медии и няма изненада, че хората резервират, когато има много великолепни изображения от всяко кътче на планетата. Shangri-La са пионери в азиатското гостоприемство, винаги готови да предвидят нуждите на клиентите си и да им предоставят най-добрата услуга.

9. Sofitel

208114276 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

Описвани са като лайфстайл хотели, зареждащи с енергия, Sofitel са с модерен декор и достигат до 40 различни страни по света. Въпреки че името Sofitel може да не е на върха на популярността, марката е изградила похвална репутация за лукс и стил „по френски начин“.

10. OYO

oyo 2 Топ 10 на хотелите по света, с най-силно доверие сред потребителите в интернет

OYO е третата по големина и една от най-бързо развиващите се хотелиерски вериги в света с над 23 000+ хотела. Марката на хотела има силен брой последователи във всичките им канали за социални медии, както и постоянен обем на търсене. Те са изградили лоялна клиентска база с достъпни хотели за всички, от престоя за домашни любимци до бизнес опции.

Източник: Hotel Trust Index

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.