fbpx

Tripadvisor пусна инструмент Travel Safe за хотелиери и пътуващи

Tripadvisor, най-голямата платформа за онлайн ревюта и пътуване в света, пусна нов набор от инструменти за безопасно пътуване (Travel Safe tool), за да помогне на потребителите да намерят, филтрират и валидират информация за здравето и безопасността, за да се почувстват по-уверени в бъдещите си избори за пътуване.

Функциите на Travel Safe са налични за всички 49 пазара, където Tripadvisor работи, и повече от 13 850 места за настаняване вече са ги активирали.

Скорошно проучване на Tripadvisor установи следните факти за потребителите, които мислят за бъдещи пътувания:

  • Повече от 9 от 10 (92%) казват, че чистотата е най-важният фактор при избора на място за настаняване.
  • Повече от 8 на 10 (84%) казват, че сертификатите за чистота са важни при резервацията на пътуване.
  • Почти 8 на 10 (79%) заявиха, че е важно публично да се покаже спазването на правителствените стандарти за безопасност.

Как Travel Safe помага на собствениците на бизнес:

  • Сега компаниите могат да изберат мерките за безопасност, които имат в тяхната собственост, като попълнят чек-лист в техния център за управление на Tripadvisor.
  • Чек-листът също така позволява на местата за настаняване да представят текстово описание на стъпките, които предприемат за защита на клиентите, включително връзки към информация за безопасност на техните собствени уебсайтове.

“Ако искаме отново да пътуваме по света, нуждите от безопасност на потребителите трябва да бъдат оценени и признати като най-голямото препятствие за преодоляване на пропастта в доверието, създадена от тази пандемия”, заяви Линдзи Нелсън, Chief experience в Tripadvisor, Inc. “С пускането на Travel Safe ние позволяваме на собствениците да покажат как те поставят здравето и безопасността на преден план, за да защитят своя персонал и бъдещи клиенти. Както винаги, изпращайки отзиви, нашите стотици милиони членове ще бъдат най-добрата проверка и баланс, за да се гарантира, че тези предприятия отговорно спазват своите политики.”

За да научите повече за инициативата Travel Safe посетете: tripadvisor.com/travel-safe

Източник: Tripadvisor.com

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]