fbpx

Какво могат да очакват хотелиерите от семейните пътувания през 2020 г.

Лицето на пътуванията днес изглежда много различно от преди няколко месеца. С повишаването на летните температури, пътниците се впускат в дългоочаквани почивки. След като пътуванията бяха недопустими по време на пика на COVID-19, семействата отново започват да се оттеглят за промяна на пейзажа и необходимата почивка.

Това означава, обаче, че много аспекти ще се вземат под внимание това лято. Със загрижеността относно COVID-19, какво хората ще търсят в дестинацията и хотела и начините, по които ще пътуват, ще са променени.

Напоследък регионалните дестинации или пътувания, до такива с открити пространства и дейности станаха много привлекателни. Собствениците и операторите на хотели в Съединените щати следят напредъка на Китай, тъй като страната се възстанови от COVID-19. Моделите на пътуване, които се появиха в Китай в първите дни след отмяната на заповедта за стоене вкъщи, бяха същите, които хотелиерите виждаха на пазара в САЩ.

Когато заповедта за стоене у дома се вдигна, хотелите, които искат да привлекат повече семейни пътници увеличиха видимостта на усилията за почистване в техните имоти. Хотелиерите разбират, че обучението на екипа по стандартите за чистота, ясното документиране на извършената работа по почистването и ясните съобщения и табели, могат да допринесат за това гостите да разберат процедурите за почистване и да възвърнат увереността на пътниците.

Семействата искат да пътуват това лято, но търсят разнообразни възможности за настаняване и дейности. Повече хора търсят да останат в дестинация и места за настаняване, които могат да приемат семейства, но също така са далеч от масите хора. Освен това, те търсят различни дейности на открито, като туризъм, екскурзоводско обслужване и водни спортове, за да позволят на децата да бъдат деца, но въпреки това да останат безопасно далеч от другите.

Много хотели преминават към създаване на дневен ред за гостите, включително дейности, които биха позволили социално дистанциране.

Семейните пътувания тази година изглеждат много по-различно от пътуванията от миналото. Макар че е ясно, че много семейства търсят промяна на пейзажа от стените на домовете си, как ще изглежда една семейна ваканция през 2020 г., ще бъде уникално.

Родителите, които планират семейни бягства, претеглят възможностите, които да включват чистота и безопасност на имотите, както и възможностите да бъдат далеч от големите тълпи. Хотелиерите работят по комуникацията на процедурите си за обучение и почистване, за да уверят гостите, че имотите им са безопасни и чисти. Това ще бъде годината, в която пътуващите и общността на хотелите ще се обединят, за да ни държат в безопасност, докато почиваме.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]