fbpx

GlobatData:Хотелите трябва да дават приоритет на програмите за лоялност по време на COVID-19

Основните играчи в хотелската индустрия използват програми за лоялност, за да създадат стойност за своята клиентска база и да увеличат търсенето по време и след пандемията на коронавирус (COVID-19).

Ралф Холистър, анализатор, пътувания и туризъм в GlobalData, изрази своето мнение:

 „Вместо да рекламирате бъдещи цени на стаите с намалени стойности, предлагането на бонуси чрез схеми за лоялност означава, че хотелите могат да защитят своите ценови и маржови стратегии. Предоставянето на добавена стойност вместо намаления на цените, като например предлагане на награди, както направи Хилтън, или следване на ръководството на IHG и понижаване на изискванията за влизане в следващото ниво лоялност, трябва да доведе до повече лоялност и ангажираност на клиентите.”

Някои компании като Kempinski Hotels предоставят бонус нощувки на лоялни клиенти, ако престоят им е прекъснат от COVID-19.

 „Постоянните гости са в основата на клиентската база на всяка голяма хотелска компания. Затова хотелите ще искат бързо връщане към нормалността, за да приветстват обратно тази лоялна и печеливша част от своята клиентска база. “

„Докато никой не може да предвиди кога това може да е, компаниите трябва да продължат да подобряват и развиват своите схеми за лоялност по време на пандемията, за да поддържат ангажираност и лоялност на клиентите.“

Източник: Hotel Online

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]