fbpx

Първият дигитален мултиезичен хотелски рецепционист „започна работа“ в български хотели

Може би част от вас са запознати с проекта, разработен от българите Валентин Годжонов и Тодор Арабаджиев и двамата завършили хотелски мениджмънт в Лондон, които съумяха да създадат и пуснат в употреба дигитален хотелски рецепционист- Ева.

Прилагаме кратко описание на Ева от официалната страница на проекта https://digieva.net/ :

„Eва е перфектният рецепционист, който съчетава най-новите иновации в хотелската технология с изключително обслужване на гостите. Тя е интегрирана с вашия уебсайт и улеснява вашите гости да управляват и навигират в собствения си хотелски опит от началото до края. Eва също може да бъде интегриран с WiFi мрежата на вашия хотел и таблетите в стаята. Eва ви помага да изградите и поддържате перфектни отношения с вашите гости и ще ви помогне да увеличите приходите си.“

Какво всъщност може да прави Ева?
Дигиталната рецепционистка може да бъде обучена за няколко дни – съобразно вида и политиката на хотела. Освен, че приема резервции и изпраща потвърждения, Ева предлага онлайн настаняване и онлайн заплащане на престоя, приема румсървис и различен тип запитвания от гостите на хотела. Приема резервации за ресторант и СПА услуги, предлага различни промоционални услуги. И не на последно място, Ева работи с туроператори, корпоративни клиенти и редовни ВИП гости на хотела. Също така може да оперира на няколко езика.

Ева може да бъде интрегрирана в множество хотелски софтуери, сред които са и популярните в България Clock и Оpera.

Четири са българските хотели, които въведоха използването на Ева. Един от тях е петзвездния „Дръстър“, който се намира на брега на река Дунав в областния град Силистра. Можете да се убедите на какво е способна дигиталната рецепционистка на сайта на хотела: https://www.hoteldrustar.com/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.