fbpx

Първият дигитален мултиезичен хотелски рецепционист “започна работа” в български хотели

Може би част от вас са запознати с проекта, разработен от българите Валентин Годжонов и Тодор Арабаджиев и двамата завършили хотелски мениджмънт в Лондон, които съумяха да създадат и пуснат в употреба дигитален хотелски рецепционист- Ева.

Прилагаме кратко описание на Ева от официалната страница на проекта https://digieva.net/ :

“Eва е перфектният рецепционист, който съчетава най-новите иновации в хотелската технология с изключително обслужване на гостите. Тя е интегрирана с вашия уебсайт и улеснява вашите гости да управляват и навигират в собствения си хотелски опит от началото до края. Eва също може да бъде интегриран с WiFi мрежата на вашия хотел и таблетите в стаята. Eва ви помага да изградите и поддържате перфектни отношения с вашите гости и ще ви помогне да увеличите приходите си.”

Какво всъщност може да прави Ева?
Дигиталната рецепционистка може да бъде обучена за няколко дни – съобразно вида и политиката на хотела. Освен, че приема резервции и изпраща потвърждения, Ева предлага онлайн настаняване и онлайн заплащане на престоя, приема румсървис и различен тип запитвания от гостите на хотела. Приема резервации за ресторант и СПА услуги, предлага различни промоционални услуги. И не на последно място, Ева работи с туроператори, корпоративни клиенти и редовни ВИП гости на хотела. Също така може да оперира на няколко езика.

Ева може да бъде интрегрирана в множество хотелски софтуери, сред които са и популярните в България Clock и Оpera.

Четири са българските хотели, които въведоха използването на Ева. Един от тях е петзвездния “Дръстър”, който се намира на брега на река Дунав в областния град Силистра. Можете да се убедите на какво е способна дигиталната рецепционистка на сайта на хотела: https://www.hoteldrustar.com/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]