fbpx

Най – красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Страхотният уеб дизайн и безпроблемното изживяване при резервиране на място за настаняване, могат да направят много за печалбата на всеки хотелски бизнес. Данните показват, че дори и малки промени, като актуализации или нова цветова схема, могат да доведат до увеличаване на приходите с два процента.

Дизайнът обаче е толкова добър, доколкотоо уебсайтът на хотела преобразува ежедневните посещения в гости, които си правят резервация и плащат. Нашият списък с най-добрите дизайни хотелски уеб сайтовет отчита не само външния вид на началната страница, но и навигационни елементи, скорост на натоварване и други функционални характеристики, които могат значително да повлияят на потребителското изживяване. Хубаво е да имате красиво заснет видеоклип на мястото за настаняване, но само ако това не влияе на скоростта на зареждане на страницата – трябва да държите вниманието на зрителя достатъчно дълго, за да може да натисне бутона за възпроизвеждане.

Уебсайтове на хотелите, които ще ви представим попадат в правилната комбинация от форма и функция. Те трябва да са функционални и да работят на всички видове популярни мобилни устройства, удобни за търсачките (SEO) и да привличат посетителите на уебсайта във вашата резервационна система, за да завършат процеса на резервация.

One&Only Cape Town

The One & Only е зашеметяващо място за настаняване в Кейптаун, ЮАР, а сайтът върши чудесна работа за предаване на престижа, лукса и елегантността на този специален хотел. Това е прост дизайн, но визуално впечатляващ. Използваемостта също е налице: плаващ бутон „резервирай сега“ остава видим на всяка страница, докато прелиствате различните елементи на сайта.

screen shot 2020 07 28 at 11.54.42 am Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Hotel Particulier 

Hotel Particulier е скрит скъпоценен камък. Най-малкият хотел в Париж и уебсайтът кара посетителите му да се чувстват сякаш откриват нещо специално. Превъртане на текст и анимации наслагват зашеметяващи снимки. Нищо не изглежда неподходящо или прекалено, докато навлизате по-дълбоко в сайта и хотелското изживяване.

screen shot 2020 07 28 at 11.58.44 am Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Casa Angelina

Уеб страницата на Casa Angelina прилича повече на корица на списание, отколкото на сайт за хотелски резервации. Те имат всички елементи за насърчаване на резервацията: изявен призив за действие, красиви визуализации и “скролинг” меню. Но това, което показва Casa Angelina, е, че обикновеният дизайн на уебсайтове може да бъде изоставен в полза на „подвижен пъзел от парчета“, който работи еднакво добре както на компютър, така и на мобилни устройства.

screen shot 2020 07 28 at 12.05.44 pm Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

The Maritime Hotel

Началната страница на The Maritime Hotel е точно тази (на снимката по-долу): една страница. Няма превъртане и отвличане на вниманието от уютната сцена на лобито на хотел Maritime. Виден бутон за резервиране на стая привлича погледа нагоре. Кликайки в менюто подробни описания придружават галериите за всеки тип стая.

screen shot 2020 07 28 at 12.12.39 pm 1 Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Samsara Ubud

Samsara Ubud се фокусира върху предоставянето на висок клас уединение сред красивата природа на Бали и никъде това не е по-очевидно, отколкото в дизайна на уебсайта му. Сайтът на Samsara Ubud променя иконата на курсора в минималистичен кръг, насърчавайки изследването на изумителното видео съдържание на сайта, заснето от дрон.

screen shot 2020 07 27 at 2.41.22 pm 1 Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели
Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]