fbpx

W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Днес ще ви представим една верига хотели, от портфолиото на Marriott, която се отличава с… всичко – W Hotels. Всеки един аспект от концепцията на бранда крещи дизайн, мода, музика, и гориво (fuel). Хотелите са известни с организирането на своите музикални фестивали, модни седмици и ревюта, и различни партита. Те наричат своите лобита Дневни стаи, а консиерж услугите са предлагани от Вътрешни хора – W Insider.

w hotel marriott W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Първият W Hotel в Ню Йорк, създаден през 1998, бил толкова популярен, колкото нюйоркски нощен клуб. Същата популярност може да се види и в днешно време, като за пример можем да дадем W London.

w hotel marriott 2 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Разположен в известния и вечно динамичен лондонски квартал Soho, The Perception Bar е известен с ежеседмичните партита, някои от които напомнят блясъка на карнавал. Със зашеметяващ дизайн, вдъхновен от жизнените лондонери, барът и фоайето на “Възприятието” показват множеството страни на всяка личност: тъмното и светлината, игривото и сериозното, дръзкото и остроумието.  Хотелът разполага със собствена скрийн зала, която може да се използва за кино, видео конференции или рожденни дни.

w hotel marriott 3.jpg 1 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Съвсем наскоро W London се сдоби с най-новата технология за изживяването вътре в стаята. Като първият хотел в Обединеното кралство, приложил тази технология, W London редефинира лукса с една от най-модерните таблетни базирани системи в бранша, която ви позволява да персонализирате престоя си от настаняване до напускане.  Настройките включват:

  • Осветление, звук и температура
  • Синхронизиране на лични стрийминг услуги
  • Най-новите забавления за стаята, включително Netflix и блокбъстър филми
  • Предложения за поръчки въз основа на предишните ви навици и предпочитания
  • Непрекъснато развиващ се календар на събитията, включително музикалното програмиране на хотела и най-новите предложения за хранене и забавления в целия град.
  • Резервиране на лечение в градския оазис на хотела, AWAY Spa или подхранване със селекция от здравословни коктейли и закуски от рум сървиз менюто.
In-Room Tablet

W Hotels предлагат също така своите Detox. Retox. Repeat уикенди, които промотират доброто хранене, доброто трениране и доброто забавляване. Уикенд Гориво (Fuel Weekend) носи слогана „Изглеждай добре. Чувствай се добре. Издръж по-дълго. Стой до по-късно.“, с който привличат хората, които търсят по-нетипично уелнес изживяване. Те ти дават възможност да заредиш (Fuel) тренировката си, тялото си и блясъка си чрез специализирани упражнения; класове за разтягане и релаксиране; менюта, създадени от местни главни готвачи с най-пресните и свежи продукти; коктейли покрай басейна; разглеждане на най-важните забележителности, специално подбрани от Вътрешни хора (W Insider), които знаят всичко за местността и са готови да отговорят на всичките ви въпроси.

w hotels marriott 5 1 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

W Hotels дава гласовитост на хора с различна визия в живота чрез Queer Me Out и What She Said. Queer Me Out е серия от събития, която отбелязва необикновеността на LGBTQ общността, като събира нови гласове на Queer (Ексцентричност) общността от пресичащи се светове като мода, музика, дизайн, нощен живот, филантропия, медии и политика. What She Said e нов панел, който е само за дами, и обединява силни, прогресивни жени в W хотелите по целия свят. От споделяне на бизнес тайни до разговарянето на по коктейл, WHAT SHE SAID е месечна възможност за създаване на мрежа от връзки, с динамична дискусия, която се записва и превръща в подкаст, достъпна ексклузивно в The Angle.

Чудите се какво още предлага този бранд? Наемане на дрехи само за престоя ви. W Hotels ви дава възможността да Rent the Runway – резервирате почивката си, избирате си облекла, които искате да наемете от сайта, намирате ги в стаята си при пристигане в хотела, химическо почистени и изгладени, носите ги, и после ги връщате при напускане на хотела. И ще изглеждате като модна икона по време на почивката си.

w hotels marrriott 6 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Но това не е най-интересното! Поради многобройния си опит с музикални представления и фестивали, W Hotels създават W Records. В основата си W Records е лейбъл и ресурс за изпълнители, избрани от W Hotels и техните партньори в музикалната индустрия. W Records подкрепя изпълнителите във всяка стъпка на развитие, предоставяйки място за запис, места за видеозаснемане, смесване и разпространение на новия звук чрез изпълнения на живо, стрийминг и производство на винил. W Records представлява цялостен 360-градусов подход към тяхното иновативно музикално програмиране. Всички постъпления от стрийминг издания на W Records песни ще бъдат дарени за благотворителност по избор на всеки изпълнител.

w h otels 7 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Ако това не ви е достатъчно като иновативност и смели решения от страна на компанията, вижте какво още предлагат и как можете да се вдъхновите за идеи – W Hotels.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.