fbpx

W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Днес ще ви представим една верига хотели, от портфолиото на Marriott, която се отличава с… всичко – W Hotels. Всеки един аспект от концепцията на бранда крещи дизайн, мода, музика, и гориво (fuel). Хотелите са известни с организирането на своите музикални фестивали, модни седмици и ревюта, и различни партита. Те наричат своите лобита Дневни стаи, а консиерж услугите са предлагани от Вътрешни хора – W Insider.

w hotel marriott W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Първият W Hotel в Ню Йорк, създаден през 1998, бил толкова популярен, колкото нюйоркски нощен клуб. Същата популярност може да се види и в днешно време, като за пример можем да дадем W London.

w hotel marriott 2 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Разположен в известния и вечно динамичен лондонски квартал Soho, The Perception Bar е известен с ежеседмичните партита, някои от които напомнят блясъка на карнавал. Със зашеметяващ дизайн, вдъхновен от жизнените лондонери, барът и фоайето на “Възприятието” показват множеството страни на всяка личност: тъмното и светлината, игривото и сериозното, дръзкото и остроумието.  Хотелът разполага със собствена скрийн зала, която може да се използва за кино, видео конференции или рожденни дни.

w hotel marriott 3.jpg 1 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Съвсем наскоро W London се сдоби с най-новата технология за изживяването вътре в стаята. Като първият хотел в Обединеното кралство, приложил тази технология, W London редефинира лукса с една от най-модерните таблетни базирани системи в бранша, която ви позволява да персонализирате престоя си от настаняване до напускане.  Настройките включват:

  • Осветление, звук и температура
  • Синхронизиране на лични стрийминг услуги
  • Най-новите забавления за стаята, включително Netflix и блокбъстър филми
  • Предложения за поръчки въз основа на предишните ви навици и предпочитания
  • Непрекъснато развиващ се календар на събитията, включително музикалното програмиране на хотела и най-новите предложения за хранене и забавления в целия град.
  • Резервиране на лечение в градския оазис на хотела, AWAY Spa или подхранване със селекция от здравословни коктейли и закуски от рум сървиз менюто.
In-Room Tablet

W Hotels предлагат също така своите Detox. Retox. Repeat уикенди, които промотират доброто хранене, доброто трениране и доброто забавляване. Уикенд Гориво (Fuel Weekend) носи слогана „Изглеждай добре. Чувствай се добре. Издръж по-дълго. Стой до по-късно.“, с който привличат хората, които търсят по-нетипично уелнес изживяване. Те ти дават възможност да заредиш (Fuel) тренировката си, тялото си и блясъка си чрез специализирани упражнения; класове за разтягане и релаксиране; менюта, създадени от местни главни готвачи с най-пресните и свежи продукти; коктейли покрай басейна; разглеждане на най-важните забележителности, специално подбрани от Вътрешни хора (W Insider), които знаят всичко за местността и са готови да отговорят на всичките ви въпроси.

w hotels marriott 5 1 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

W Hotels дава гласовитост на хора с различна визия в живота чрез Queer Me Out и What She Said. Queer Me Out е серия от събития, която отбелязва необикновеността на LGBTQ общността, като събира нови гласове на Queer (Ексцентричност) общността от пресичащи се светове като мода, музика, дизайн, нощен живот, филантропия, медии и политика. What She Said e нов панел, който е само за дами, и обединява силни, прогресивни жени в W хотелите по целия свят. От споделяне на бизнес тайни до разговарянето на по коктейл, WHAT SHE SAID е месечна възможност за създаване на мрежа от връзки, с динамична дискусия, която се записва и превръща в подкаст, достъпна ексклузивно в The Angle.

Чудите се какво още предлага този бранд? Наемане на дрехи само за престоя ви. W Hotels ви дава възможността да Rent the Runway – резервирате почивката си, избирате си облекла, които искате да наемете от сайта, намирате ги в стаята си при пристигане в хотела, химическо почистени и изгладени, носите ги, и после ги връщате при напускане на хотела. И ще изглеждате като модна икона по време на почивката си.

w hotels marrriott 6 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Но това не е най-интересното! Поради многобройния си опит с музикални представления и фестивали, W Hotels създават W Records. В основата си W Records е лейбъл и ресурс за изпълнители, избрани от W Hotels и техните партньори в музикалната индустрия. W Records подкрепя изпълнителите във всяка стъпка на развитие, предоставяйки място за запис, места за видеозаснемане, смесване и разпространение на новия звук чрез изпълнения на живо, стрийминг и производство на винил. W Records представлява цялостен 360-градусов подход към тяхното иновативно музикално програмиране. Всички постъпления от стрийминг издания на W Records песни ще бъдат дарени за благотворителност по избор на всеки изпълнител.

w h otels 7 W Hotels by Marriott- един от най-артистичните и живи хотелски брандове в света

Ако това не ви е достатъчно като иновативност и смели решения от страна на компанията, вижте какво още предлагат и как можете да се вдъхновите за идеи – W Hotels.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]