fbpx

Pravets Resort става част от Hyatt Regency през 2023, предстоят реновации

Hyatt обявиха на своя уебсайт и в социалните мрежи, че СПА комплексът в Правец на Тера Тур Сървиз, до скоро под шапката на RIU, ще премине под бранда Hyatt Regency през 2023. Освен смяна на бранда, хотелският гигант обяви, че предстоят и реновации в престижния хотел до София.

“Развълнувани сме да обявим плановете си за курорта Hyatt Regency в Правец, България. Ситуиран на брега на езерото Правец и едва на 50-минутни с кола от летище София, ризортът представлява перфектното място за всеки повод където гостите отпочиват, срещат се, общуват и презареждат. Той предлага и конферентен център за до 500 делегата, подмладяващо СПА преживяване, както и гурме ресторанти.

Хотелът с 242 стаи ще подлежи на значителна реновация и е незабавно на разположение в букинг системата на Hyatt без да е брандиран, с планове да се присъедини към бранда Hyatt Regency през следващата (2022) година. Бъдещият Hyatt Regency Pravets Resort ще бъде вторият обект под бранда Hyatt в България, присъединявайки се към Hyatt Regency Sofia.”

Pravets Resort, все още под бранда RIU, беше първият участник в рубриката ни Hotel Weekly през 2021

В действителност, Pravets Resort вече може да бъде намерен небрандиран на сайта на Hyatt, а също вече има и собствен уебсайт и лого без обичайният RIU бранд. Припомняме, че миналата година беше обявено, че договорът между RIU и Тера Тур Сървиз ще изтече през 2022 – след края на летния сезон за морските хотели. В идните дни ще публикуваме повече информация за предстоящите промени от страна на българския инвеститор.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]