fbpx

Pravets Resort става част от Hyatt Regency през 2023, предстоят реновации

Hyatt обявиха на своя уебсайт и в социалните мрежи, че СПА комплексът в Правец на Тера Тур Сървиз, до скоро под шапката на RIU, ще премине под бранда Hyatt Regency през 2023. Освен смяна на бранда, хотелският гигант обяви, че предстоят и реновации в престижния хотел до София.

“Развълнувани сме да обявим плановете си за курорта Hyatt Regency в Правец, България. Ситуиран на брега на езерото Правец и едва на 50-минутни с кола от летище София, ризортът представлява перфектното място за всеки повод където гостите отпочиват, срещат се, общуват и презареждат. Той предлага и конферентен център за до 500 делегата, подмладяващо СПА преживяване, както и гурме ресторанти.

Хотелът с 242 стаи ще подлежи на значителна реновация и е незабавно на разположение в букинг системата на Hyatt без да е брандиран, с планове да се присъедини към бранда Hyatt Regency през следващата (2022) година. Бъдещият Hyatt Regency Pravets Resort ще бъде вторият обект под бранда Hyatt в България, присъединявайки се към Hyatt Regency Sofia.”

Pravets Resort, все още под бранда RIU, беше първият участник в рубриката ни Hotel Weekly през 2021

В действителност, Pravets Resort вече може да бъде намерен небрандиран на сайта на Hyatt, а също вече има и собствен уебсайт и лого без обичайният RIU бранд. Припомняме, че миналата година беше обявено, че договорът между RIU и Тера Тур Сървиз ще изтече през 2022 – след края на летния сезон за морските хотели. В идните дни ще публикуваме повече информация за предстоящите промени от страна на българския инвеститор.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.