fbpx

Най – очакваните нови хотели в Европа през 2022 година

Европа ще дебютира със стотици нови хотелски проекти през следващата година, с очаквани общо 87 206 стаи и 535 откривания на нови места за настаняване. TopHotel представиха топ 3 на новите хотели, които се очаква да стартират дейност през следващата 2022 година в Европа. Ще разгледаме три отличителни хотела, планирани да бъдат завършени през 2022 г. – архитектурно амбициозен проект във Франкфурт, историческо преобразуване в Лондон и забележителен хотел за Белград.

Roomers Park View, Frankfurt

Разработен от RFR и Hines в партньорство с Gekko Group, този хотел в процес на изграждане е част от проект със смесено предназначение, състоящ се от две сгради: 19-етажна хотелска кула и 26-етажна кула за апартаменти с достъп до услугите на Roomers. Разположен в Westend във Франкфурт, Roomers Park View ще предостави впечатляваща гледка към Grüneburgpark и града, когато отвори врати в края на 2022 г.

Със 136 стаи и апартаменти, гостите ще могат да се насладят на първокласни хотелски услуги и удобства, включително ресторант, бар, кетъринг и уелнес център със СПА център и фитнес зала.

Fulham Town Hall by Room2, London

Бившият обект на кметството на Фулъм, който в момента се възстановява от Ziser London, ще влезе в нова ера като първокласен хотел от групата Room2. Хотелът ще обхваща елегантно реставрираните крила на имота и новоразработено пространство, като Da Costa Mahindroo Architects и Corstorphine & Wright работят върху архитектурата, съпоставяйки иновативни елементи с историческата фасада на сградата.

Интериорът на Name Architecture обещава да прокара границите на художествения бунт. След завършване през третото тримесечие на 2022 г., той ще разполага както с пространство за събития, така и с 90 стаи за гости.

The St Regis Belgrade

Петзвезден и новопостроен, The St Regis Belgrade ще заема първите девет етажа на Kula Belgrade, 40-етажна кула със смесено предназначение в огромната сграда на Eagle Hill в Белградския крайбрежен комплекс. Имотът в процес на изграждане е проектиран от архитектурна фирма SOM в Лондон, с интериор от лондонското студио на HOK.

Очаква се да стартира през второто тримесечие на 2022 г., a хотелската част със 119 стаи ще предлага на гостите гледка към града или река Сава, заедно с ресторант на върха на кулата. Ще има и ресторант за хранене и бар St Regis, вдъхновен от бар King Cole в The St Regis New York. Сред другите забележителни удобства, които се планират, са СПА център, басейн, фитнес център и пространство за събития.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.