fbpx

Най – очакваните нови хотели в Европа през 2022 година

Европа ще дебютира със стотици нови хотелски проекти през следващата година, с очаквани общо 87 206 стаи и 535 откривания на нови места за настаняване. TopHotel представиха топ 3 на новите хотели, които се очаква да стартират дейност през следващата 2022 година в Европа. Ще разгледаме три отличителни хотела, планирани да бъдат завършени през 2022 г. – архитектурно амбициозен проект във Франкфурт, историческо преобразуване в Лондон и забележителен хотел за Белград.

Roomers Park View, Frankfurt

Разработен от RFR и Hines в партньорство с Gekko Group, този хотел в процес на изграждане е част от проект със смесено предназначение, състоящ се от две сгради: 19-етажна хотелска кула и 26-етажна кула за апартаменти с достъп до услугите на Roomers. Разположен в Westend във Франкфурт, Roomers Park View ще предостави впечатляваща гледка към Grüneburgpark и града, когато отвори врати в края на 2022 г.

Със 136 стаи и апартаменти, гостите ще могат да се насладят на първокласни хотелски услуги и удобства, включително ресторант, бар, кетъринг и уелнес център със СПА център и фитнес зала.

Fulham Town Hall by Room2, London

Бившият обект на кметството на Фулъм, който в момента се възстановява от Ziser London, ще влезе в нова ера като първокласен хотел от групата Room2. Хотелът ще обхваща елегантно реставрираните крила на имота и новоразработено пространство, като Da Costa Mahindroo Architects и Corstorphine & Wright работят върху архитектурата, съпоставяйки иновативни елементи с историческата фасада на сградата.

Интериорът на Name Architecture обещава да прокара границите на художествения бунт. След завършване през третото тримесечие на 2022 г., той ще разполага както с пространство за събития, така и с 90 стаи за гости.

The St Regis Belgrade

Петзвезден и новопостроен, The St Regis Belgrade ще заема първите девет етажа на Kula Belgrade, 40-етажна кула със смесено предназначение в огромната сграда на Eagle Hill в Белградския крайбрежен комплекс. Имотът в процес на изграждане е проектиран от архитектурна фирма SOM в Лондон, с интериор от лондонското студио на HOK.

Очаква се да стартира през второто тримесечие на 2022 г., a хотелската част със 119 стаи ще предлага на гостите гледка към града или река Сава, заедно с ресторант на върха на кулата. Ще има и ресторант за хранене и бар St Regis, вдъхновен от бар King Cole в The St Regis New York. Сред другите забележителни удобства, които се планират, са СПА център, басейн, фитнес център и пространство за събития.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]