fbpx

Най-дългогодишният директор в хотелиерската индустрия напуска Best Western Hotels

Дейвид Конг, президент и главен изпълнителен директор на BWH Hotel Group (Best Western Hotels), ще се оттегли от компанията в края на 2021 г. Най-дългогодишният изпълнителен директор в индустрията се присъедини към Best Western Hotels & Resorts през 2001 г. и е назначен за главен изпълнителен директор през 2004 г. През това 20-годишно “пътуване”, Конг преобразува компанията, формира BWH Hotel Group и превърна веригата в световна сила. Той оставя незаличим отпечатък върху цялата хотелиерска индустрия.

„Това е добър момент е да тръгна от Best Western, защото през последните 20 години изградихме солидна основа“, каза Дейвъд Конг пред Hotel Business. „Имаме много утвърдени, доказани програми и платформи, които носят добри ползи за хотелите. Създадохме изключително компетентен и всеотдаен екип. Постигнахме много заедно. Така че, ако вземете предвид всичко, което постигнахме, вероятно е време да си тръгна и да продължа напред.”

„Знаете ли ли, Best Western е важна част от живота ми през последните 20 години“, продължи Конг. „Станах това, което съм благодарение на престоя ми в компанията, така че не е лесно решение. Но знанието, че има солидна основа и че ще бъде в добри ръце, прави решението по -лесно.”

Ишвар Наран, председател на борда на BWH Hotel Group, каза: „Дейвид Конг е лидер, който се среща веднъж в живота, чийто принос към Best Western и BWH Hotel Group са наистина неизмерими. За мен беше чест да работя заедно с Дейвид и да свидетелствам от първа ръка за неговата забележителна страст и отдаденост към нашата индустрия. Дейвид винаги е бил пример и най -важното- дълбоко се е грижил за тези, с които работи, от хотелиери, до колеги, сътрудници, гости и общности.”

6bbest westernkong29138 1200xx1000 563 0 52 Най-дългогодишният директор в хотелиерската индустрия напуска Best Western Hotels

Първата стъпка в кариерата на Конг в индустрията на гостоприемството започва като мияч на съдове в кухнята. Когато пристига в САЩ от Хонконг като млад мъж, подобно на много имигранти преди него, той няма пари, работа и връзки. Въпреки тези предизвикателства, той се обляга на ценностите и трудовата етика, насадени от родителите му, за да се издигне в редиците на хотелиерството. Тези ценности са го превърнали в лидера, който е днес.

Под ръководството на Конг, BWH Hotel Group се превърна в модерна и иновативна хотелска компания. Заедно с ръководния си екип той управлява редица инициативи, които трансформираха хотелската марка в световната централа на гостоприемството.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]