fbpx

Iberostar отварят над 45 хотела в 9 дестинации за летния сезон

Iberostar планира да продължи поетапно възобновяване с над 45 хотела, които ще бъдат отворени в девет дестинации през летните месеци.

През юни испанската верига отвори първия си хотел – Iberostar Cristina в Майорка и оттогава отвори допълнителни места за настаняване в Черна гора, Тунис, континентална Испания, Мексико и Ямайка. Сега се планира отварянето на още 45 хотела в Испания, Португалия, Черна гора, Гърция, Тунис, Мароко, Ямайка, Мексико и Куба.

Iberostar заяви, че е работил в тясно сътрудничество с „медицинска консултация, състояща се от известни експерти в областта на общественото здравеопазване, здравната сигурност, вирусологията и епидемиологията“, за да създаде нови насоки за възобновяване на индустрията.

Припомняме, че испанската верига въведе повече от 300 мерки, предназначени да гарантират здравето и безопасността на гости и служители в избраните дестинации. Капацитетът на хотелите ще бъде намален, създадени са постоянна централизирана медицинска служба и нови мерки и протоколи за почистване. Новите процедури включват използването на маски, направени от рециклирани и рециклируеми материали, и мерки, които насърчават честото миене на ръце, за да се сведе до минимум използването на ръкавици.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.