fbpx

Iberostar отварят над 45 хотела в 9 дестинации за летния сезон

Iberostar планира да продължи поетапно възобновяване с над 45 хотела, които ще бъдат отворени в девет дестинации през летните месеци.

През юни испанската верига отвори първия си хотел – Iberostar Cristina в Майорка и оттогава отвори допълнителни места за настаняване в Черна гора, Тунис, континентална Испания, Мексико и Ямайка. Сега се планира отварянето на още 45 хотела в Испания, Португалия, Черна гора, Гърция, Тунис, Мароко, Ямайка, Мексико и Куба.

Iberostar заяви, че е работил в тясно сътрудничество с „медицинска консултация, състояща се от известни експерти в областта на общественото здравеопазване, здравната сигурност, вирусологията и епидемиологията“, за да създаде нови насоки за възобновяване на индустрията.

Припомняме, че испанската верига въведе повече от 300 мерки, предназначени да гарантират здравето и безопасността на гости и служители в избраните дестинации. Капацитетът на хотелите ще бъде намален, създадени са постоянна централизирана медицинска служба и нови мерки и протоколи за почистване. Новите процедури включват използването на маски, направени от рециклирани и рециклируеми материали, и мерки, които насърчават честото миене на ръце, за да се сведе до минимум използването на ръкавици.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]