fbpx

Hotel Weekly #2: HVD Clubhotel Miramar, Обзор

Днес във втори епизод от новата инициатива, целяща да подкрепи най-добрите хотели в бранша – Hotel Weekly, ще ви представим един от най-добрите продукти по българското Черноморие – Clubhotel Miramar, Обзор, част от веригата HVD Hotels. Припомняме, че всяка седмица ще представяме нов хотел на нашата корица във Facebook и LinkedIn, също така ще вземем интервю от управителя или друг представител на хотела относно конпцепцията, плановете за развитие, пречките, с които се сблъскват, очакванията им за следващия сезон и други. Приятно четене!

-Каква е концепцията на HVD Clubhotel Miramar? Кои групи гости таргетирате, кои са основните отличителни черти на хотела?

-Това , което отличава HVD Clubhotel Miramar от останалите хотели по нашето Черноморие е цялостния завършек на продукта. Непрекъснато инвестираме в марката и услугите, които предлагаме. Вдъхновени от днешния начин на живот, ние вярваме, че доброто хотелско изживяване е много повече от добре обзаведена стая, удобно легло, вкусна храна и избрани напитки. Това е топлото посрещане, приятелската усмивка, допълнителните услуги и прекрасната атмосфера – незабравимото преживяване, което създаваме всеки ден за нашите гости. Локацията на хотела, разположен на самия морски бряг, го превръща в любим  хотел за семейства с деца.  За удобство на своите гости се предлагат безплатни чадъри и шезлонги на плажа .

Хотелът разполага с голямо разнообразие от басейни : детски басейн с водни пързалки за нашите най-малки гости, басейн за релакс само за възрастни, както и голям плувен басейн . А за тези, които предпочитат почивка в спокойните месеци май и септември, хотелът предлага СПА ценър и вътрешен отопляем басейн. 24 часово разнообразие на храна и напитки. Богатата селекция от национални и вносни напитки, интернационална кухня в основния ресторант, четири различни тематични ресторанта, Снек бар през целия ден – не оставят неизпълнени желания. Професионалните ни аниматори се грижат за разнообразната програма на нашите гости и техните семейства – бебешки клуб, детски клуб, вечерна развлекателна програма с мини дискотеки, шоу програми на басейна и плажно парти или музика на живо е идеален завършек на деня.

-Какво беше представянето на хотела през сезон 2020? Какво успяхте да постигнете? Кои бяха основните пречки и проблеми пред вас, с които трябваше да се справите през изминалата година и как ги преодоляхте?

– Сезон 2020 беше предизвикателство , което започна още през месец март в отдел „Маркетинг и продажби“ и продължи през целия летен сезон в предоставянето на услугата и грижата за безопасността за нашите гости. Това, което изминалата година ни показа е , че можем и трябва да бъдем търпеливи и гъвкави. Всяка трудност ни показва на какво сме способни , а с търпение се постигат и желаните резултати. Показа ни още , че здравето и спокойствието на нашите гости са цел номер едно.

Въпреки сложната обстановка, свързана с Ковид 19 и съобрaзявайки се с всички изисквания и препоръки на Министерство на здравеопазването, успяхме да запазим високото качество на предлагания от нас продукт. Най-голямото предизвикателство за нас беше невъзможността да планираме оперативната си дейност и неяснотата, пред която бяхме изправени ежедневно. Намирането на персонал на един по-късен етап, в който сезонът вече беше започнал също беше доста трудно. Нужна беше много голяма креативност, гъвкавост и себеотдаване, за да се справим с всички тези предизвикателства и да предоставим на нашите гости едно незабравимо изживяване.

-Как планирате да надградите продукта за идния сезон? Какви подобрения сте подготвили на услугата, материалната база, условията за резервации и т.н.?

-Вече се извършват планираните ремонтни дейности, свързани с обновяване на базата и подобряване на условията за настаняване и хранене. Планирали сме допълнителни обучения на новоназначения персонал, с оглед предоставяне на по-качествена услуга. Заложили сме във вечерната програма по-голям брой и по-разнообразни шоу програми. Условията за резервации са съобразени с настоящата обстановката и несигурността на гостите. Политиката ни „Резервирай безопасно – Почивай безопасно“ е свързана с :

  • възможност за смяна на периода
  • възможнос за анулация и издаване на ваучер със срок на ползване през 2022 г.
  • прекалкулация на цената, в случай на по-добра оферта в последната минута
  • по-малък размер на депозит при резервациите по ранни записвания
  • атрактивни специални оферти
  • приветстваме семействата с деца като предлагаме безплатно настаняване на децата във всички HVD Хотели.

-Какви са прогнозите и очакванията ви за 2021 година? За какъв сезон се подготвяте и как?

-Всички служители от нашата верига са положително настроени и очакват с нетърпение сезон 2021. Отново ще бъде интересен и динамичен и ще ни покаже много професионални и житейски уроци. Нашите прогнози са, че той ще бъде по-успешен от сезон 2020. Очакваме повече резервации , повече усмихнати и спокойни гости, още по-добри резултати и положителни оценки .

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]