fbpx

Park & SPA Hotel Markovo – уникално семейно изживяване в покрайнините на Пловдив

Рубриката на 21Hoteliers – “Hotel Weekly”, която е уникална за България, се превърна в истински наръчник на добрите примери в хотелиерския бизнес у нас. Днес, в епизод 18 ще отпътуваме само на няколко километра от град Пловдив, където е позициониран един от най-добрите СПА хотели в България – Park & SPA Hotel Markovo.

Park & SPA Hotel Markovo предлага на своите гости уникално изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения. Хотелът е носител на две награди през 2021 година – Най-добър СПА хотел**** за семейна почивка на 2021 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация) и Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2021 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry). Вили Христева, управител на хотела, ни разказва повече:

Как бихте описали с няколко изречения преживяването Park & SPA Hotel Markovo?


Трудно бих описала преживяването в нашия хотел от името на гостите ни, но целта на целия ни мениджърски екип е да направим почивката с деца възможна. Забавлението на децата през целия ден е една от най-важните задачи за нас. Аз и екипът ми знаем, че сме свършили работата си добре, когато при отпътуване гостите ни възкликват с усмивка: “Благодарим Ви, наистина си починахме!”.​

Разкажете ни повече за съоръженията, с които разполага хотела и услугите, които предлагате?


Парк “Въжеландия” и въжената площадка са част от съоръженията, които ни отличават. “Въжеландия” е нова концепция за развлечение за деца, съчетаваща разнообразни елементи на катерене, скачане, криене, люлеене, а въжетата са изключително здрави, удобни за захват и същевременно безопасни за децата. В СПА центъра имаме четири вътрешни басейна, два от които са специално пригодени за деца с водни атракциони. Имаме външно джакузи, външен басейн за летния сезон, три сауни, солна стая и фитнес зала. При нашите терапевти гостите се радват на разнообразие от масажи и терапии за лице и тяло.

Детският ни кът работи целодневно с аниматори, които се грижат за забавлението на децата. Наемът на нашата лимузина е друга услуга, която разнообразява престоя при нас – оборудвана е с мини бар и караоке система. Имаме алеи за велосипеди и през летния сезон отдаваме рикши под наем, като семействата с по-големи деца ги предпочитат пред разходката в парка и се забавляват много с тях.

Прави впечатление, че сте обърнали голямо внимание на най-малките посетители на хотела. Споделете ни повече за концепцията на детската анимация.


Така е, знаем колко трудна може да бъде почивката с деца за родителите. Погрижили сме се най-малките гости да бъдат ангажирани със занимания от сутрин до вечер. Всеки ден от 10:00 сутринта до 22:00 часа нашите аниматори забавляват децата в детския кът. Там под тяхна грижа и напътствия, най-малките ни гости рисуват на пясъчни картини и керамични фигурки и играят на различни игри. Детската въжена площадка “Въжеландия”, за която споменах, също представлява огромен интерес за децата.

Имаме мини голф, игрална зала с аркадни игри и Play Station, топли вътрешни басейни с много детски атракциони. Хотелът разполага с обширни тревни площи и може би най-прекрасното магаренце на име Марко, патета и други животинки, на които децата се радват. Всяка вечер организираме и детска кино програма, а през уикендите каним различни шоу-програми за децата като “Щура лаборатория”, “Театър Карлсон”, “Тон-бонбон” и други.

СПА центърът и услугите, които предлагате са донесли няколко награди на Park & SPA Hotel Markovo. Кое ви отличава от останалите СПА хотели?

Имаме страхотна база и многобройни съоръжения, които отличават хотела ни, но най-ценното нещо при нас е нашият колектив. Подбираме екипа на хотела изключително внимателно и прецизно, като се радваме на стотици положителни отзиви за любезното и внимателно отношение на персонала. В хотела работят млади хора, които вдъхват живот на нашата база. Без тях и най-модерните атракциони губят смисъла и предназначението си. Помежду си сме в страхотни взаимоотношения, помагаме си, подкрепяме се и работните дни преминават с усмивка на лицата ни. Това рефлектира неминуемо и в отношението към гостите ни. И може би за това те се връщат при нас отново и отново.

Каква е целевата аудитория на хотела? Познат ли е Park & SPA Hotel Markovo сред чуждестранните туристи?


Семействата с деца са нашата основна таргет група. Във време на пандемия трудно бихме наложили хотела сред чуждестранните туристи, така че за момента сме се насочили над​ българския пазар.

Какво можем да очакваме в бъдеще от Park & SPA Hotel Markovo?

Ще се стремим хотелът ни да се асоциира с мечтаната семейна СПА почивка. Мястото, където семействата с деца могат да се забавляват и да починат добре, хотелът с най-любезния персонал и най-топлото отношение към всички наши гости!

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]