fbpx

Park & SPA Hotel Markovo – уникално семейно изживяване в покрайнините на Пловдив

Рубриката на 21Hoteliers – „Hotel Weekly“, която е уникална за България, се превърна в истински наръчник на добрите примери в хотелиерския бизнес у нас. Днес, в епизод 18 ще отпътуваме само на няколко километра от град Пловдив, където е позициониран един от най-добрите СПА хотели в България – Park & SPA Hotel Markovo.

Park & SPA Hotel Markovo предлага на своите гости уникално изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения. Хотелът е носител на две награди през 2021 година – Най-добър СПА хотел**** за семейна почивка на 2021 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация) и Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2021 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry). Вили Христева, управител на хотела, ни разказва повече:

Как бихте описали с няколко изречения преживяването Park & SPA Hotel Markovo?


Трудно бих описала преживяването в нашия хотел от името на гостите ни, но целта на целия ни мениджърски екип е да направим почивката с деца възможна. Забавлението на децата през целия ден е една от най-важните задачи за нас. Аз и екипът ми знаем, че сме свършили работата си добре, когато при отпътуване гостите ни възкликват с усмивка: „Благодарим Ви, наистина си починахме!“.​

Разкажете ни повече за съоръженията, с които разполага хотела и услугите, които предлагате?


Парк „Въжеландия“ и въжената площадка са част от съоръженията, които ни отличават. „Въжеландия“ е нова концепция за развлечение за деца, съчетаваща разнообразни елементи на катерене, скачане, криене, люлеене, а въжетата са изключително здрави, удобни за захват и същевременно безопасни за децата. В СПА центъра имаме четири вътрешни басейна, два от които са специално пригодени за деца с водни атракциони. Имаме външно джакузи, външен басейн за летния сезон, три сауни, солна стая и фитнес зала. При нашите терапевти гостите се радват на разнообразие от масажи и терапии за лице и тяло.

Детският ни кът работи целодневно с аниматори, които се грижат за забавлението на децата. Наемът на нашата лимузина е друга услуга, която разнообразява престоя при нас – оборудвана е с мини бар и караоке система. Имаме алеи за велосипеди и през летния сезон отдаваме рикши под наем, като семействата с по-големи деца ги предпочитат пред разходката в парка и се забавляват много с тях.

Прави впечатление, че сте обърнали голямо внимание на най-малките посетители на хотела. Споделете ни повече за концепцията на детската анимация.


Така е, знаем колко трудна може да бъде почивката с деца за родителите. Погрижили сме се най-малките гости да бъдат ангажирани със занимания от сутрин до вечер. Всеки ден от 10:00 сутринта до 22:00 часа нашите аниматори забавляват децата в детския кът. Там под тяхна грижа и напътствия, най-малките ни гости рисуват на пясъчни картини и керамични фигурки и играят на различни игри. Детската въжена площадка „Въжеландия“, за която споменах, също представлява огромен интерес за децата.

Имаме мини голф, игрална зала с аркадни игри и Play Station, топли вътрешни басейни с много детски атракциони. Хотелът разполага с обширни тревни площи и може би най-прекрасното магаренце на име Марко, патета и други животинки, на които децата се радват. Всяка вечер организираме и детска кино програма, а през уикендите каним различни шоу-програми за децата като „Щура лаборатория“, „Театър Карлсон“, „Тон-бонбон“ и други.

СПА центърът и услугите, които предлагате са донесли няколко награди на Park & SPA Hotel Markovo. Кое ви отличава от останалите СПА хотели?

Имаме страхотна база и многобройни съоръжения, които отличават хотела ни, но най-ценното нещо при нас е нашият колектив. Подбираме екипа на хотела изключително внимателно и прецизно, като се радваме на стотици положителни отзиви за любезното и внимателно отношение на персонала. В хотела работят млади хора, които вдъхват живот на нашата база. Без тях и най-модерните атракциони губят смисъла и предназначението си. Помежду си сме в страхотни взаимоотношения, помагаме си, подкрепяме се и работните дни преминават с усмивка на лицата ни. Това рефлектира неминуемо и в отношението към гостите ни. И може би за това те се връщат при нас отново и отново.

Каква е целевата аудитория на хотела? Познат ли е Park & SPA Hotel Markovo сред чуждестранните туристи?


Семействата с деца са нашата основна таргет група. Във време на пандемия трудно бихме наложили хотела сред чуждестранните туристи, така че за момента сме се насочили над​ българския пазар.

Какво можем да очакваме в бъдеще от Park & SPA Hotel Markovo?

Ще се стремим хотелът ни да се асоциира с мечтаната семейна СПА почивка. Мястото, където семействата с деца могат да се забавляват и да починат добре, хотелът с най-любезния персонал и най-топлото отношение към всички наши гости!

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.