fbpx

Емблематичният Metropolitan Sofia става част от Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group, една от водещите хотелски групи в света, с гордост обявява разширяването на портфолиото си на Radisson Individuals в България с подписването на договор с Metropolitan Hotel Sofia, член на Radisson Individuals, който трябва да се присъедини през първото тримесечие на 2022 г.

Хотелът ще засили присъствието на Radisson Hotel Group в столицата на България и ще се присъедини към хотел Imperial Plovdiv, член на Radisson Individuals, като втори хотел на марката в страната. Radisson Individuals е марка за преобразуване, която предлага на независими хотели и местни регионални вериги възможността да бъдат част от Radisson Hotel Group и да се възползват от международната осведоменост и опит на групата, като същевременно поддържат собствената си уникалност и идентичност.

„Радваме се да разширим портфолиото си в София, важен град за бизнес пътувания и такива с цел почивка. Хотелът получи силни онлайн оценки и ще бъде отлично допълнение към нашето нарастващо присъствие на Radisson Individuals в Източна Европа“, коментира Дейвид Дженкинс, вицепрезидент по бизнес развитие в Radisson Hotel Group.

Metropolitan Hotel Sofia. член на Radisson Individuals, ще разполага с 201 стаи и апартаменти, включително два апартамента Panorama, всеки с площ от 100 м², четири конферентни зали и шест заседателни зали, които могат да приемат до 220 души за срещи и събития. Удобствата на хотела включват бар и ресторант, също подходящи за елегантни функции, както и уелнес център, предлагащ масажи и сауна.

Стратегически разположен в бързо развиващ се бизнес район, хотелът е на десет минути път с кола от летище София и в близост до големи национални и международни корпорации, както и до Интер Експо и конгресен център, който разполага с 42 000 м² изложбена площ. Историческият център на София е на 8 километра.

Развълнувани сме да се присъединим към семейството на Radisson Hotel Group. Този стратегически ход ни позволява да разширим глобалния си обхват, да подобрим професионалните си възможности и непрекъснато да се адаптираме към нуждите на клиентите, когато те възникват и се променят.“, коментират Драгомила Вълканова и Искрен Миланов, собственици на Metropolitan Hotel Sofia.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.