fbpx

Един от най-очакваните хотелски проекти в България OKOL Lake Park официално стартира Pre-opening период

Малко повече от година преди официалното откриване на голф игрището и хотелския комплекс на OKOL Lake Park, Pre-opening периодът беше официално стартиран, съобщават от компанията. Екипът на OKOL обсъди предстоящите дейности с г-жа Сабина Бартизел, старши вицепрезидент и ръководител „Управление“ на Accor за Източна Европа, г-н Ръсел Хана, вицепрезидент „Golf Course Services“ на IMG и г-н Шейн Мунро, вицепрезидент „Food & Beverage“ на Accor за Северна Европа.

Финалният етап на интериорното проектиране също беше част от дневния ред на тристранната среща, провела се в Новотел София. Г-н Антоан Бурису, старши вицепрезидент „Design & Technical Services“ на Accor за Северна Европа и г-н Лоран Клавие, вицепрезидент „Construction, Design & Technical Service“ на Accor за Източна Европа споделиха отлични впечатления от работата на архитектурния екип на OKOL.

Припомняме, че в края на месец август в 21Hoteliers Bulgaria публикувахме материал, в който стана ясно, че до 2023 г. България ще има луксозна голф & спа дестинация с 5-звезден хотел Pullman, шампионско голф игрище, център с всички удобства, необходими за постоянно пребиваване, жилищни зони и ваканционни имоти. OKOL Lake Park е името на уникалния проект, който се намира само на 30 км югоизточно от София и само на 20 минути от един от най -големите ски курорти в България – Боровец и строителството му вече е в ход.

Accor, една от водещите хотелски вериги в Европа и света, ще открие първия си премиум 5-звезден хотел с марката Pullman в България като част от комплекса, който ще впечатли гостите със зашеметяваща гледка към Рила планина и язовир Искър. В момента се изгражда напълно нова инфраструктура с 22 км нови пътища, електричество, водоснабдяване, канализация и пречиствателни станции, които да доведат до този нов оазис близо до българската столица.

Природата и екологичното съзнание ще бъдат една от основните черти на комплекса. Заобиколен от красива природа, 230 декара паркови зони и 650 -декарно голф игрище в сърцето на OKOL Lake Park, Pullman Okol Golf Resort & Spa ще предложи изключително преживяване и първокласно обслужване на всеки гост. Хотелът ще разполага с 149 стаи от висок клас и 40 жилища с марка Pullman Living, заедно с 4 900 м2 луксозен СПА център на покрива и модерни фитнес съоръжения. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще включва и атрактивна 1 900 m2 MICE (Meetings Incentive Conference and Events) зона с максимален капацитет за 500 души, ще предлага 2 ресторанта от световна класа и няколко други заведения за хранене на площ от 550 m2, вдъхновени от местните кухня.

Разработеният на 3000 декара парк OKOL Lake Park ще включва и модерно голф игрище с 18 дупки, проектирано от Робин Хайзман от EGD. Това ще бъде първото в България, което ще получи акредитация за GEO, а откриването му също е планирано за началото на 2023 г. Разположено на 1000 метра над морското равнище на площ от 650 дка, голф игрището ще бъде допълнително допълнено с обширни съоръжения за тренировки и най-съвременна голф академия с участието на IMG Performance Studios.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]