fbpx

Един от най-очакваните хотелски проекти в България OKOL Lake Park официално стартира Pre-opening период

Малко повече от година преди официалното откриване на голф игрището и хотелския комплекс на OKOL Lake Park, Pre-opening периодът беше официално стартиран, съобщават от компанията. Екипът на OKOL обсъди предстоящите дейности с г-жа Сабина Бартизел, старши вицепрезидент и ръководител „Управление“ на Accor за Източна Европа, г-н Ръсел Хана, вицепрезидент „Golf Course Services“ на IMG и г-н Шейн Мунро, вицепрезидент „Food & Beverage“ на Accor за Северна Европа.

Финалният етап на интериорното проектиране също беше част от дневния ред на тристранната среща, провела се в Новотел София. Г-н Антоан Бурису, старши вицепрезидент „Design & Technical Services“ на Accor за Северна Европа и г-н Лоран Клавие, вицепрезидент „Construction, Design & Technical Service“ на Accor за Източна Европа споделиха отлични впечатления от работата на архитектурния екип на OKOL.

Припомняме, че в края на месец август в 21Hoteliers Bulgaria публикувахме материал, в който стана ясно, че до 2023 г. България ще има луксозна голф & спа дестинация с 5-звезден хотел Pullman, шампионско голф игрище, център с всички удобства, необходими за постоянно пребиваване, жилищни зони и ваканционни имоти. OKOL Lake Park е името на уникалния проект, който се намира само на 30 км югоизточно от София и само на 20 минути от един от най -големите ски курорти в България – Боровец и строителството му вече е в ход.

Accor, една от водещите хотелски вериги в Европа и света, ще открие първия си премиум 5-звезден хотел с марката Pullman в България като част от комплекса, който ще впечатли гостите със зашеметяваща гледка към Рила планина и язовир Искър. В момента се изгражда напълно нова инфраструктура с 22 км нови пътища, електричество, водоснабдяване, канализация и пречиствателни станции, които да доведат до този нов оазис близо до българската столица.

Природата и екологичното съзнание ще бъдат една от основните черти на комплекса. Заобиколен от красива природа, 230 декара паркови зони и 650 -декарно голф игрище в сърцето на OKOL Lake Park, Pullman Okol Golf Resort & Spa ще предложи изключително преживяване и първокласно обслужване на всеки гост. Хотелът ще разполага с 149 стаи от висок клас и 40 жилища с марка Pullman Living, заедно с 4 900 м2 луксозен СПА център на покрива и модерни фитнес съоръжения. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще включва и атрактивна 1 900 m2 MICE (Meetings Incentive Conference and Events) зона с максимален капацитет за 500 души, ще предлага 2 ресторанта от световна класа и няколко други заведения за хранене на площ от 550 m2, вдъхновени от местните кухня.

Разработеният на 3000 декара парк OKOL Lake Park ще включва и модерно голф игрище с 18 дупки, проектирано от Робин Хайзман от EGD. Това ще бъде първото в България, което ще получи акредитация за GEO, а откриването му също е планирано за началото на 2023 г. Разположено на 1000 метра над морското равнище на площ от 650 дка, голф игрището ще бъде допълнително допълнено с обширни съоръжения за тренировки и най-съвременна голф академия с участието на IMG Performance Studios.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.