fbpx

Български хотел сред най-очакваните нови обекти на Accor през 2023 година

Френската хотелиерска верига Accor разкри кратък списък с топ обектите, които трябва да отворят официално врати през 2023 година. Впечатление прави, че в списъка попада и един от най-дългоочакваните хотели в България- Pullman Okol Resort Golf & Spa.

През август 2021 година Accor обявиха за първи път строителството на Pullman Okol Resort Golf & Spa. Accor, една от водещите хотелски вериги в Европа и света, ще открие във втората половина на 2023 година първия си премиум 5-звезден хотел с марката Pullman в България като част от комплекса, който ще впечатли гостите със зашеметяваща гледка към Рила планина и язовир Искър. В момента се изгражда напълно нова инфраструктура с 22 км нови пътища, електричество, водоснабдяване, канализация и пречиствателни станции, които да доведат до този нов оазис близо до българската столица.

Природата и екологичното съзнание ще бъдат една от основните черти на комплекса. Заобиколен от красива природа, 230 декара паркови зони и 650 -декарно голф игрище в сърцето на OKOL Lake Park, Pullman Okol Golf Resort & Spa ще предложи изключително преживяване и първокласно обслужване на всеки гост. Хотелът ще разполага с 149 стаи от висок клас и 40 жилища с марка Pullman Living, заедно с 4 900 м2 луксозен СПА център на покрива и модерни фитнес съоръжения. Pullman Okol Golf Resort & Spa ще включва и атрактивна 1 900 m2 MICE (Meetings Incentive Conference and Events) зона с максимален капацитет за 500 души, ще предлага 2 ресторанта от световна класа и няколко други заведения за хранене на площ от 550 m2, вдъхновени от местните кухня.

„Accor вижда голям потенциал в България и това, което правим заедно с нашите партньори, е представянето на нови и иновативни продукти на пазара, водещи хотели във всяка от техните категории и дестинации. Ние сме ентусиазирани да допринесем за растежа на този обещаващ пазар със строеж на нови хотели, като първия Pullman Okol Golf Resort & Spa, който ще бъде истински промяна на играта на българския пазар и перфектната жилищна и развлекателна дестинация в близост до София. Радваме се да посрещнем първия си гост в Pullman в началото на 2023 г., каза Франк Рейл, вицепрезидент и ръководител на Accor Development за Източна Европа.

Някои от най-очакваните хотели на Accor за 2023 година са Maison Delano Paris, който е разположен в сърцето на ултра шикозния 8-ми арондисман (административна единица във Франция и в повечето френскоговорещи държави). Заемащ дворна сграда от 18-ти век на 4 Rue d’Anjou, това е място, където гостите могат да се насладят на изключителни и ексклузивни кулинарни концепции от тризвездния готвач Мишлен Дани Гарсия.

Swissôtel Resort Kolasin, Черна гора. Първият хотел на Accor в Черна гора ще бъде разположен на 1600 метра надморска височина сред живописни ски писти. Дизайнът на хотела със 116 стаи се интегрира с естествената атмосфера, като запазва местоположението и улавя същността на естествената жизненост на Swissôtel. Идеална база за любителите на зимните спортове, новият хотел се намира в курорта K16 на Колашин.

Всички очаквани топ хотели на Accor за 2023 година може да откриете тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]