fbpx

Български хотел – номиниран за престижните Световни MICE Награди

Hyatt Regency Sofia се подреди сред най-добрите в категориите за “Най-добър нов европейски MICE хотел” и „Най-добър български MICE хотел” за 2021 година

Hyatt Regency Sofia получи второ международно признание в туристическия бизнес – 2 номинации за Световните MICE Награди. Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития с различна продължителност, мащаб и аудитория, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други.

Световните MICE награди са разпределени в няколко категории за всеки континент и Hyatt Regency Sofia е единственият български хотел, който се бори освен в националната, и в общоевропейската категория. Победителят и в двете се определя по максимално прозрачен начин с гласуване от публиката, а гала церемонията по награждаването ще се проведе на 1 ноември в Дубай.

Oще с откриването си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка да допринесе за развитието на събитийната сфера у нас с десетте си многофункционални зали – комбинация между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс.

ezgif.com gif maker 19 Български хотел – номиниран за престижните Световни MICE Награди

Неслучайно само месеци след откриването си той бе отличен за градски хотел на годината на престижните награди “Сграда на годината”, получи златна звезда от гилдията на най-добрите конгресни центрове в Европа и в момента се състезава в 2 категории (“Водещ хотел в България 2021” и “Водещ нов хотел в Европа 2021”) в 28-те Световни награди за туризъм, които ще се проведат това лято. 

Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София –  „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и съдържа високотехнологично оборудване за събития от всякакъв мащаб.

Зала „Ботев“ на партерното ниво пък посреща по-малки срещи и събития и предлага директен достъп към зеления вътрешния двор на хотела.

Короната в портфолиото на хотела е The Loft – ексклузивното пространство на покрива на Hyatt Regency Sofia, което обединява три помещения. The Living Room осигурява уединението и комфорта на домашен хол, с камина и собствен бар. The Den пък е частен кино или гейминг салон за интерактивни срещи. The Conservatory гарантира бягство извън града в разкошна атмосфера на мини-бална зала, със своя частна кухня и изход към мащабна тераса с розова градина и вдъхновяваща гледка към Витоша и златните кубета на Св. Александър Невски.

Иновацията в концепцията и архитектурното изпълнение на The Loft не остана незабелязана и броени месеци след откриването си, то се нареди сред най-иновативните пространства за събития сред 1000-те хотела от американската верига в цял свят. Селекцията, в която The Loft влезе, включва още трапезария с порцелан от 16 век в центъра на ботаническа градина в Амстердам, таен масонски храм с достъп от подвижно стълбище в Лондон, бална зала с хидравлична повдигаща се стълба, през която може да влезе лимузина в Дюселдорф и историческа ротонда в бивш военен бункер в Майнц.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]