fbpx

Вземете участие в Hotel Weekly

Hotel Weekly е инициатива, целяща да помогне на най-добрите хотели от различни точки на страната да придобият по-голяма разпознаваемост в бранша. Стартирайки от 1-ви февруари, всяка седмица представяме различен хотел пред нашата аудитория. Участието в Hotel Weekly се случва единствено по покана на 21Hoteliers и е напълно безплатно за всички хотели. 

Ще включим снимки на вашия хотел в корицата на страниците ни във Facebook и LinkedIn за период от една седмица. Също така, ще ви зададем и публикуваме въпроси, свързани с концепцията на хотела, инициативи, представяне, планове за развитие, прогнози и очаквания. 

hotel weekly Hotel Weekly

Процес

number1 Hotel Weekly

Снимки

Изпратете ни между 10 и 20 професионални снимки с висока резолюция, които да включим в кориците и статията ни.

number2 Hotel Weekly

Въпроси

Ще в изпратим няколко въпроса относно хотела и неговата концепция, представяне и други свързани теми, на които да ни отговорите.

number3 Hotel Weekly

Публикация

Не е необходимо друго от ваша страна - от тук поемаме ние. Насрочваме ви най-близката свободна седмица в която ще публикуваме статията и кориците.

Последни участници

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.