fbpx

Вземете участие в Hotel Weekly

Hotel Weekly е инициатива, целяща да помогне на най-добрите хотели от различни точки на страната да придобият по-голяма разпознаваемост в бранша. Рубриката посвещава една седмица на даден водещ български хотел, като достига до стотици професионалисти хотелиери, туроператори и бизнеси.

Ще включим снимки на вашия хотел в корицата на страниците ни във Facebook и LinkedIn за период от една седмица. Също така, ще ви зададем и публикуваме въпроси, свързани с концепцията на хотела, инициативи, представяне, планове за развитие, прогнози и очаквания. 

Участието в Hotel Weekly се случва единствено по покана на 21Hoteliers, като то е напълно безплатно ако хотелът не е участвал преди в платформата. Ако вече е имал участие в друга рубрика или статия, следва да се заплати такса за участие на стойност една спонсорирана статия – 300лв. без ДДС. 

hotel weekly Hotel Weekly

Процес

number1 Hotel Weekly

Снимки

Изпратете ни между 10 и 20 професионални снимки с висока резолюция, които да включим в кориците и статията ни.

number2 Hotel Weekly

Въпроси

Ще в изпратим няколко въпроса относно хотела и неговата концепция, представяне и други свързани теми, на които да ни отговорите.

number3 Hotel Weekly

Публикация

Не е необходимо друго от ваша страна - от тук поемаме ние. Насрочваме ви най-близката свободна седмица в която ще публикуваме статията и кориците.

Последни участници

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]