fbpx

Световната организация по туризъм в търсене на бъдещи лидери чрез инизциатива “Hospitality Challenge”

Световната организация по туризъм (UNWTO) и компанията за обуение на таланти в областта на хотелиерството Sommet Education призовават амбициозни хора, които искат да се развиват, предприемачи и иноваторите да се включат в съвместната инициатива „Hospitality Challenge”.

Инициативата, която ще приключи в края на месец август, ще предостави 30 стипендии за образователни програми от световна ниво, които ще позволят на победителите да развият себе си и своите проекти и така да помогнат за възстановяване на туризма.

Генералният секретар на UNWTO Зураб Пололикашвили заяви: „Туристическият сектор е източник на заетост за милиони хора по света. Работните места в туризма предоставят възможности и равенство, включително за жени, младежи и хора, живеещи в селските общности. Докато рестартираме туризма, е моментът да преосмислим гостоприемството и да идентифицираме и приложим нови идеи, за да направим сектора по-приобщаващ и устойчив. UNWTO Hospitality Challenge ще направи точно това.”

Критериите за подбор включват степента на развитие на проекта и потенциал за изпълнение, както и мащаб, дигитализация, устойчивост и потенциал за привличане на интереса на инвеститорите. Състезанието ще се съсредоточи в четири различни категории:

  • Луксозни пътувания и обслужване
  • Хотели и хотелиерски дейности: малки и средни имоти, семеен бизнес
  • Храни и напитки: ресторанти, кетъринг, доставки
  • Smart Real Estate: малки и средни имоти и семеен бизнес

Беноа Етиен, изпълнителен директор на Sommet Education, добави: „Образованието е основата на един по-гостоприемен свят. Предлагането на стипендии е принос за възстановяването на икономиката на гостоприемството, чрез ускоряване на личното развитие на талантливи хора с креативни възгледи и подкрепа на тяхната визия за обновяване на гостоприемството.”

Източник: learn.sommet-education.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]