fbpx

Световната организация по туризъм в търсене на бъдещи лидери чрез инизциатива „Hospitality Challenge“

Световната организация по туризъм (UNWTO) и компанията за обуение на таланти в областта на хотелиерството Sommet Education призовават амбициозни хора, които искат да се развиват, предприемачи и иноваторите да се включат в съвместната инициатива „Hospitality Challenge”.

Инициативата, която ще приключи в края на месец август, ще предостави 30 стипендии за образователни програми от световна ниво, които ще позволят на победителите да развият себе си и своите проекти и така да помогнат за възстановяване на туризма.

Генералният секретар на UNWTO Зураб Пололикашвили заяви: „Туристическият сектор е източник на заетост за милиони хора по света. Работните места в туризма предоставят възможности и равенство, включително за жени, младежи и хора, живеещи в селските общности. Докато рестартираме туризма, е моментът да преосмислим гостоприемството и да идентифицираме и приложим нови идеи, за да направим сектора по-приобщаващ и устойчив. UNWTO Hospitality Challenge ще направи точно това.“

Критериите за подбор включват степента на развитие на проекта и потенциал за изпълнение, както и мащаб, дигитализация, устойчивост и потенциал за привличане на интереса на инвеститорите. Състезанието ще се съсредоточи в четири различни категории:

  • Луксозни пътувания и обслужване
  • Хотели и хотелиерски дейности: малки и средни имоти, семеен бизнес
  • Храни и напитки: ресторанти, кетъринг, доставки
  • Smart Real Estate: малки и средни имоти и семеен бизнес

Беноа Етиен, изпълнителен директор на Sommet Education, добави: „Образованието е основата на един по-гостоприемен свят. Предлагането на стипендии е принос за възстановяването на икономиката на гостоприемството, чрез ускоряване на личното развитие на талантливи хора с креативни възгледи и подкрепа на тяхната визия за обновяване на гостоприемството.“

Източник: learn.sommet-education.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.