fbpx

Официално: ITB Берлин 2021 изцяло онлайн

Следващата година Световното водещо търговско изложение за пътувания и туризъм ще се проведе като изцяло виртуално събитие. Това решение беше взето от Messe Berlin след претегляне на всички обстоятелства.

ITB Берлин 2021 и придружаващата ITB Берлинска конвенция ще бъдат отворени само за търговски посетители. Дните на търговските посетители ще се проведат от 9 до 12 март 2021 г., добавяйки допълнителен ден към събитието.

”Ситуацията около пандемията остава тежка, особено за туристическата индустрия. Решението ни да проведем ITB Берлин 2021 като изцяло виртуално събитие сега предоставя на изложителите и търговските посетители максимална сигурност при планирането“, каза Дейвид Руец, ръководител на ITB Берлин.

„Разработихме алтернативна концепция, с която ние като водещото световно търговско изложение за пътувания и туризъм отново можем да предложим на нашите партньори и клиенти надеждна платформа за връзки, бизнес и съдържание. Събитието ще бъде от голямо значение по отношение на съдържанието. В тези предизвикателни времена бизнес срещите, обменът на специализирана информация и ориентация са от особена стойност за индустрията.”

Наред с други функции, виртуалната концепция на ITB Берлин 2021 ще включва многобройни панелни дискусии и лекции на високо ниво, както и възможности за дигитални мрежи и виртуална изложбена площ. На 16 ноември ITB Берлин ще предостави допълнителна информация за изложителски и спонсорски пакети, билети и възможности за резервация.

Неотдавнашният опит на ITB Berlin с виртуални формати се оказа положителен. Със стартирането на itb.com през март тази година екипът вече е създал глобална виртуална платформа за туристическата индустрия. В допълнение към ежедневните новини се предлагат подкасти, възможности за работа в мрежа.

От 16 ноември 2020 г. допълнителна информация за концепцията на ITB Берлин 2021, както и редовни актуализации ще бъдат достъпни уебсайтове на www.itb-berlin.com и www.itb.com.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]