fbpx

Напомняне: Онлайн конференцията Hospitality Tomorrow- 7 април, очакват се 5000 участници

Над 3000 професионалисти в сферата на хотелиерството вече са се регистрирали, а над 5000 се очаква да присъстват на конференцията Hospitality Tomorrow, безплатна онлайн среща на върха, която ще се проведе утре, 7 април, за да се обсъди въздействието на кризата COVID-19 върху индустрията.

Събитието включва впечатляващ набор от оратори, като всички дават от времето си, напълно безплатно за участие.

Както в 21Hoteliers вече ви информирахме преди 2 седмици, в конференцията ще участват множество топ мениджъри на хотели, собственици на туристически организации и много други професионалисти от света на хотелиерството и туризма. Темите в дневния ред ще обхващат: икономиката по време на коронавируса, как да оцелеем по време на криза, деветте основни лидерски поведения, необходими в криза, перспективите за възстановяване, как да се възползваме от възхода, когато дойде.

В допълнение, ще има и сесии, които засягат конкретни теми и ще участват много топ мениджъри, обхващащи перспективите за приключенско пътуване, съвети за управление на кризи от цял ​​свят, ерата след корона вируса, ролята на гостоприемството в устойчивостта на общността и как да се възползвате от времето на карантина.

Други популярни дейности на конференцията също ще се възпроизвеждат онлайн, включително „скоростно общуване“, което ще даде на участниците възможност за три минутни индивидуални видео разговори с други делегати. Ще има и онлайн изложба, която ще може да се разгледа през виртуални кабинки и възможност за включване онлайн във видео разговор на живо с представител на изложителя.

Джонатан Уорсли, председател и основател, Bench Events каза: „В трудни времена хората имат горящо желание да се съберат, за да измислят как да решат ситуацията. Тъй като това не е възможно лично, само за няколко седмици ние създадохме възможността в киберпространството. Радвам се да видя хиляди индустриални лидери от цял ​​свят, които се регистрират да присъстват. “

Линк за безплатната регистрация: https://www.hospitalitytomorrow.com/

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]