fbpx

GLP Films обявява най-добрите филми за устойчив туризъм за 2020 г.

GLP Films (GLP), наградената маркетингова агенция за съдържание, посветено на устойчивия туризъм, обяви официалните селекции за втория годишен конкурс „Най-добри филми за устойчив туризъм“. GLP покани туристическата индустрия, да представят най-добрите си късометражни филми, които подкрепят цялостната тема на устойчивия туризъм. Повече от сто филма бяха представени от туристически търговски организации и създатели на филми от цял ​​свят. Петте официални селекции представляват всички сектори на туристическата индустрия, включително туристически брандове, продуцентски компании, медии, дестинации и туроператори. Печелившите филми бяха избрани въз основа на силата на тяхното устойчиво посланние за туризма, цялостното качество на видеото и използването на завладяващ сюжет.

Най-добрите видеоклипове за устойчив туризъм обхващат пет континента и обхващат различни теми, свързани с устойчивостта – опазването на дивата природа до местната храна, овластяването на жените и културното наследство.

 „Радваме се да празнуваме вдъхновяващи послания за устойчив туризъм чрез разказване на истории, посредством филми. Благодарим на всички туристически бранда и създателите на филми, които представиха своите видеоклипове, и се надяваме тези положителни истории за туризма и човечеството, да добавят малко светлина към предизвикателните времена, пред които пътуващата индустрия и светът са изправени в момента “, заявява Лора Кнудсън, маркетинг директор на GLP Филми.

Вижте официалната селекция от видеоклипове за „Най-добрите филми за устойчив туризъм 2020“ тук:

Компания: BLACK FOREST COLLECTIVE
Компания: WIDEOYSTER MAGAZINE
Компания: WORLD NOMADS
Компания: G ADVENTURES
Компания: NEWFOUNDLAND & LABRADOR TOURISM

Източник: GLP FILMS

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.