fbpx

Expedia Group стартира безплатно обучение за туристическа индустрия

Академията на Expedia Group официално стартира миналата седмица, преминавайки от групата на LinkedIn на Expedia Group към нова онлайн платформа за обучение.

Новата безплатна образователна програма на компанията е предназначена да помогне на освободените или пуснати в неплатен отпуск туристически работници да разширят своите умения, да развият професионални мрежи и да отворят възможности за кариера, докато индустрията започва пътя към възстановяване.

Академия Expedia Group предлага онлайн модули за обучение, тематични по месеци, ръководени от експерти от индустрията, както и ръководители на Expedia Group. Модулите ще включват уебинари, онлайн обучения, ръководства за дейности и ресурси за изтегляне. Предстоящият график на курса включва:

Юли: Професионално развитие: Учебното пътуване започва с три писти за развиване на междуличностни умения, включително изграждане на собствен имидж, управление на онлайн репутация и подготовка за интервю. Информацията ще бъде предоставена от Blair Taylor, PwC Principal и Diversity & Inclusive Consulting Consulting, които ще използват своето световно решение за развитие на хора, Insights Discovery.

Август: Преглед на индустрията: За да се надграждат междуличностните умения, експертите в бранша ще се присъединят към Академията на групата Expedia, за да споделят поглед върху различните сектори на индустрията на три сфери, вариращи от настаняване, въздух и круиз, предоставяйки на участниците разбиране за всеки сектор.

Септември: Усъвършенстване на бизнес уменията: Участниците ще развият умения в области с високо търсене като данни и анализи, финансово планиране, обучение за продажби и маркетинг. Целият материал е представен с обектив на туристическата индустрия.

Октомври: Основи на лидерството: Заключителният модул се фокусира върху трансформационното и целенасочено ръководство с обучения за ефективен коучинг, включващо лидерство и управление на заинтересованите страни.

Регистрацията в безплатната образователна програма на Expedia може да направите тук.

„Академията на групата Expedia е част от нашия холистичен подход да помогнем на цялата туристическа индустрия, включително нашите освободени работници, да останат продуктивни и по пътя към растеж и успех по време на това прекъсване“, каза Мелиса Махер, мениджър в Expedia Group. „Академията на Expedia ще помогне на служителите в бранша да се върнат към заетостта на пълен работен ден по начин, който засилва не само техните кариерни възможности, но и ще ги направи ценно допълнение към всяка компания.“

Основната цел на Expedia Group Academy е да предостави на участниците знания, мрежи и ресурси, които да подпомогнат завръщането им в туристическата индустрия. След приключване на всеки месечен модул, участниците ще отключат изключителни възможности, които по-добре да ги подготвят за следващата им възможност за работа.

Участниците и заинтересованите лица могат да се свържат и с други участници в Expedia Group Academy LinkedIn Group, която вече е привлякла повече от 1300 членове на индустрията.

Източник: www.expediagroup.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]