fbpx

България взе участие в едно най-големите туристически изложения в Русия- Отдых 2021

В изпълнение на Годишната програма за национална туристическа реклама за 2021 г., Министерство на туризма организира участието на България в международното туристическо изложение Отдых/Leisure 2021, което се провежда в Москва в периода 07-09.09.2021 г. Сред главните цели за участие в изложението „Отдых/Leisure” са представянето на българския туристически продукт, обменът на информация за България като атрактивна туристическа дестинация и провеждане на делови срещи с руски представители на туристическите медии. В рамките на българското участие, на работно посещение е и заместник-министърът на туризма Мария Белколева.

Изложението е най-голямото събитие през втората половина от годината на пазар Русия и е официално мероприятие на Федералната агенция по туризъм на Руската федерация. През настоящата 2021 г., на обща площ от 17 000 кв. м., участват 450 фирми от 20 страни и 41 района на Русия, предвидени са да се проведат над 30 делови публични събития. Очаква се в рамките на трите дни изложението да бъде посетено от над 15 000 души.

Поради голямото значение на Международното туристическо изложение „Отдых/Leisure” за родния туристически пазар, България присъства на него в последните двадесет и седем години със самостоятелен щанд, на който традиционно участват и заинтересовани български фирми. Информационният щанд на страната ни е на площ от 80 кв.м. Сред руските туристи с интерес се ползват зимният и морският туризъм, детските лагери, приключенските пътувания, възстановителните програми и много други форми на отдих.

Днес в хотел Метропол, Москва, се провежда и културно-информационно събитие, което е ключово и е част от интегрираната комуникационна кампания на Министерство на туризма на пазар Русия, която цели да популяризира България като атрактивна туристическа дестинация. Сред гостите на събитието са представители на водещи руски печатни и онлайн медии, туроператори и тур агенции, агенции за провеждане на конгресен туризъм (MICE), популярни инфлуенсъри и блогъри с туристическа насоченост. По време на събитието гостите имат шанса да се запознаят на място с различните възможности за туризъм в България, да обсъдят добри практики и да се насладят на българския дух и фолклор.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]