fbpx

България участва в 6 категории за най-добрите хотели в World Travel Awards

World Travel Awards (Световни награди за туризъм) е създаден през 1993г. и се счита се за най-престижната награда за туризъм в световната индустрия. Всяка година наградата се връчва в повече от 100 номинации на най-атрактивните градове за туристи, най-добрите туроператори, авиокомпании, курорти, хотели и други представители на индустрията. World Travel Awards празнува своята 28-та годишнина през 2021 г., a годишната й програма е известна като най-престижната и изчерпателна в световната индустрия.

Въпреки продължаващите световни предизвикателства, апетитът за пътуване достигна безпрецедентни нива. Доказателствата са отразени в годишните данни за гласуването на World Travel Awards. През 2019 г. са отчетени рекордните 2 милиона подадени гласа, 17% увеличение спрямо предишния рекорд. През 2020 г. бяха подадени рекордните над 2 милиона гласа, което бе нов рекорд на събитието. Очакванията са през 2021 година отново да има огромно количество гласове в различните категории.

Припомняме, че новооткритият хотел Hyatt Regency Sofia е номиниран в изключително престижната категория- „Водещ нов хотел в Европа 2021“.

Хотели от дестинация България са представени в още 6 категории, като гласуването вече е отворено за всяка една от тях. Категориите са:

  • Bulgaria’s Leading Boutique Hotel 2021 (Водещ бутиков хотел)
  • Bulgaria’s Leading Business Hotel 2021 (Водещ бизнес хотел)
  • Bulgaria’s Leading Hotel 2021 (Водещ хотел в България за 2021 година)
  • Bulgaria’s Leading Hotel Residences 2021 (Водеща хотелски комплекс за 2021 година)
  • Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel 2021 (Водещ лайфстайл хотел)
  • Bulgaria’s Leading Resort 2021 (Водещ резорт на 2021 година)

В тази връзка от 21Hoteliers предлагаме възможност на номинираните хотели да достигнат до стотици бъгларски професионалисти в хотелиерството и туризма, които да гласуват за тях.

Пакет ‘WTA’ включва приоритетно участие в рубриката ни Hotel Weekly – състояща се от статия, посветена на хотела неговите отличителни черти, както и включване на снимки от хотела в кориците ни в социалните мрежи. Допълнително в статията ще включим секция за участието ви във WTA и призив за гласуване с линкове към всички сегменти, в които участва вашият хотел. Цената на пакета е 250 лв. без ДДС.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.