fbpx

България участва в 6 категории за най-добрите хотели в World Travel Awards

World Travel Awards (Световни награди за туризъм) е създаден през 1993г. и се счита се за най-престижната награда за туризъм в световната индустрия. Всяка година наградата се връчва в повече от 100 номинации на най-атрактивните градове за туристи, най-добрите туроператори, авиокомпании, курорти, хотели и други представители на индустрията. World Travel Awards празнува своята 28-та годишнина през 2021 г., a годишната й програма е известна като най-престижната и изчерпателна в световната индустрия.

Въпреки продължаващите световни предизвикателства, апетитът за пътуване достигна безпрецедентни нива. Доказателствата са отразени в годишните данни за гласуването на World Travel Awards. През 2019 г. са отчетени рекордните 2 милиона подадени гласа, 17% увеличение спрямо предишния рекорд. През 2020 г. бяха подадени рекордните над 2 милиона гласа, което бе нов рекорд на събитието. Очакванията са през 2021 година отново да има огромно количество гласове в различните категории.

Припомняме, че новооткритият хотел Hyatt Regency Sofia е номиниран в изключително престижната категория- „Водещ нов хотел в Европа 2021“.

Хотели от дестинация България са представени в още 6 категории, като гласуването вече е отворено за всяка една от тях. Категориите са:

  • Bulgaria’s Leading Boutique Hotel 2021 (Водещ бутиков хотел)
  • Bulgaria’s Leading Business Hotel 2021 (Водещ бизнес хотел)
  • Bulgaria’s Leading Hotel 2021 (Водещ хотел в България за 2021 година)
  • Bulgaria’s Leading Hotel Residences 2021 (Водеща хотелски комплекс за 2021 година)
  • Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel 2021 (Водещ лайфстайл хотел)
  • Bulgaria’s Leading Resort 2021 (Водещ резорт на 2021 година)

В тази връзка от 21Hoteliers предлагаме възможност на номинираните хотели да достигнат до стотици бъгларски професионалисти в хотелиерството и туризма, които да гласуват за тях.

Пакет ‘WTA’ включва приоритетно участие в рубриката ни Hotel Weekly – състояща се от статия, посветена на хотела неговите отличителни черти, както и включване на снимки от хотела в кориците ни в социалните мрежи. Допълнително в статията ще включим секция за участието ви във WTA и призив за гласуване с линкове към всички сегменти, в които участва вашият хотел. Цената на пакета е 250 лв. без ДДС.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]