fbpx

Back to normal: Изложението “Ваканция и СПА” се задава на 24-ти февруари

На 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо Център – София ще се проведе 38-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА. За разлика от 2020 и 2021, тази година събитието се очертава да бъде изцяло присъствено и под наслов “Да се върнем към нормалното!”. Събирайки десетки изложители – хотели, туроператори, хотелски доставчици и институции, изложението ще има и активна конферентна част през двата дни – можете да разгледате програмата тук.

Нещо повече – тази година ние от 21Hoteliers ще бъдем партньор и изложител във “Ваканция и СПА”, където ще представим двете наши най-нови решения за хотелиерската индустрия. Все още не е късно за хотелите, туроператорите и туристическите агенции също да се запишат за участие, но въпреки това е добре да побързате. Разговаряме с организаторите на събитието – PrimEXPO за тематиката на изложението и как можем да се запишем като изложител:

Събитието тази година ще се проведе под наслов „Да се върнем към нормалното“ – бихте ли разказали за неговата тематика?

След дълги месеци на ограничения, как да се върнем към нормалното и кое точно ще бъде нормално в тази динамична ситуация е въпрос, който занимава всички. Темпото на промените в туризма е по-бързо от всякога, новите реалности променят очакванията и стандартните практики.

Кои са новите технологии, които ще окажат влияние върху туристическата индустрия, предизвикателства и възможности пред конгресния туризъм, предимствата, които потребителите получават, когато работят с ТО/ТА или с ОТА, потенциала на културния туризъм и разбира се, проблемите на бранша с кадрите са само част от темите, които ще се разискват.

Залагаме на много сериозна съпътстваща програма – това е едно от условията за успешно събитие – форум за професионални разговори за перспективите пред бранша, за споделяне на опит, идеи и решения за развитие след опустошителните последици от пандемията.

21Хотелиерс ще бъдем сред изложителите на изложението – кои други организации ще бъдат представени?

В изложението участие са заявили професионални организации, сдружения, дестинации и фирми най-вече от България, имаме силно участие от Гърция, както и от Великобритания, Испания, Индия, Турция, Финландия и др.

Разбира се, броят участници ще бъде далеч от нивата през 2020 г. – последното издание преди пандемията, което е неизбежно в сектор така тежко засегнат от кризата, но бизнесът има нужда от срещите на живо и смятаме за успех самото присъствено провеждане на изложението, като първа стъпка към възстановяването на комуникацията с партньори и клиенти.

Очаквано фокусът е върху технологиите – и като тема в програмата, и като участие – голяма част от новите участници са именно технологични компании, специализирани в сектора на туризма.

Все още не е твърде късно за записване на допълнителни изложители – какъв е процесът по записване и какво могат да очакват изложителите?

Процесът по записване вече е на финала, все пак трябва да ни остане време и да изработим всичко 😊

Целта на всяко професионално събитие е да събере колеги, потенциални партньори и клиенти под един покрив, които да представят своите продукти и дестинации, разбира се да споделят своя опит, своите идеи как да се справим с годината на предизвикателствата, сътресенията и трансформациите, както и какво предстои в бъдеще. Туризмът сам по себе си е „присъствен“ бизнес, хората се умориха от виртуални турове и се надяваме тази първа среща лице в лице да бъде част от процеса по връщане към нормалното.

Съвсем скоро ще научите повече за решенията, с които от 21Hoteliers ще дебютираме на “Ваканция и СПА” и ще очакваме да ви видим на събитието – както като посетители, така и като участници!

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.