fbpx

Back to normal: Изложението “Ваканция и СПА” се задава на 24-ти февруари

На 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо Център – София ще се проведе 38-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА. За разлика от 2020 и 2021, тази година събитието се очертава да бъде изцяло присъствено и под наслов “Да се върнем към нормалното!”. Събирайки десетки изложители – хотели, туроператори, хотелски доставчици и институции, изложението ще има и активна конферентна част през двата дни – можете да разгледате програмата тук.

Нещо повече – тази година ние от 21Hoteliers ще бъдем партньор и изложител във “Ваканция и СПА”, където ще представим двете наши най-нови решения за хотелиерската индустрия. Все още не е късно за хотелите, туроператорите и туристическите агенции също да се запишат за участие, но въпреки това е добре да побързате. Разговаряме с организаторите на събитието – PrimEXPO за тематиката на изложението и как можем да се запишем като изложител:

Събитието тази година ще се проведе под наслов „Да се върнем към нормалното“ – бихте ли разказали за неговата тематика?

След дълги месеци на ограничения, как да се върнем към нормалното и кое точно ще бъде нормално в тази динамична ситуация е въпрос, който занимава всички. Темпото на промените в туризма е по-бързо от всякога, новите реалности променят очакванията и стандартните практики.

Кои са новите технологии, които ще окажат влияние върху туристическата индустрия, предизвикателства и възможности пред конгресния туризъм, предимствата, които потребителите получават, когато работят с ТО/ТА или с ОТА, потенциала на културния туризъм и разбира се, проблемите на бранша с кадрите са само част от темите, които ще се разискват.

Залагаме на много сериозна съпътстваща програма – това е едно от условията за успешно събитие – форум за професионални разговори за перспективите пред бранша, за споделяне на опит, идеи и решения за развитие след опустошителните последици от пандемията.

21Хотелиерс ще бъдем сред изложителите на изложението – кои други организации ще бъдат представени?

В изложението участие са заявили професионални организации, сдружения, дестинации и фирми най-вече от България, имаме силно участие от Гърция, както и от Великобритания, Испания, Индия, Турция, Финландия и др.

Разбира се, броят участници ще бъде далеч от нивата през 2020 г. – последното издание преди пандемията, което е неизбежно в сектор така тежко засегнат от кризата, но бизнесът има нужда от срещите на живо и смятаме за успех самото присъствено провеждане на изложението, като първа стъпка към възстановяването на комуникацията с партньори и клиенти.

Очаквано фокусът е върху технологиите – и като тема в програмата, и като участие – голяма част от новите участници са именно технологични компании, специализирани в сектора на туризма.

Все още не е твърде късно за записване на допълнителни изложители – какъв е процесът по записване и какво могат да очакват изложителите?

Процесът по записване вече е на финала, все пак трябва да ни остане време и да изработим всичко 😊

Целта на всяко професионално събитие е да събере колеги, потенциални партньори и клиенти под един покрив, които да представят своите продукти и дестинации, разбира се да споделят своя опит, своите идеи как да се справим с годината на предизвикателствата, сътресенията и трансформациите, както и какво предстои в бъдеще. Туризмът сам по себе си е „присъствен“ бизнес, хората се умориха от виртуални турове и се надяваме тази първа среща лице в лице да бъде част от процеса по връщане към нормалното.

Съвсем скоро ще научите повече за решенията, с които от 21Hoteliers ще дебютираме на “Ваканция и СПА” и ще очакваме да ви видим на събитието – както като посетители, така и като участници!

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]