fbpx

21Hoteliers ще участва в Черноморски туристически форум 2022 този петък

15-тото издание на Черноморски туристически форум ще бъде на тема кадрите в туризма – за проблемите, съпътстващи тяхната подготовка, мотивация, задържане и развитие. Под наслов „Кадрите в туризма – предизвикателства и перспективи”, събитието ще се проведе на 15 и 16 април, като за първи пътпровеждането на форума беше предшествано от мащабно проучване на проблема с кадрите в туризма на Северното Черноморие.

Проучването беше успешно проведено в продължение на три месеца, като в него взеха участие голям брой представители на туристическия бизнес, учебните заведения с обучение по туристически специалности, държавни институции. Резултатите са изложени в доклад, който ще бъде представен по време на събитието и е включен в сборника с доклади, традиционно обединяващ публикации на научната общност по темата на всеки форум.

Програмата на форума включва основно презентации на практики на успешно сътрудничество между бизнес и учебни звена, актуални европейски програми, насочени към изграждане на нов тип кадри, както и поставяне на конкретни проблеми, изведени от направеното емпирично проучване.Вторият ден на форума е посветен на младежките идеи за креативен туризъм. Ще бъдат представени студентски научно-приложни разработки в сферата на туризма, наградени от Студентска научна сесия, 11 април 2022 г.

Нещо повече – тази година за първи път ще участва и нашият съосновател Владислав Великов, който ще представи платформата 21Careers.bg по време на четвъртия панел между 15:15 и 15:45 в петък, 15.04. Предстои да обявим нещо ново и изключително интересно за първи път по време на форума – инициатива, която ще помогне да подобри имиджа на бранша и задържи младите хора в него, така че не изпускайте презентацията ни!

Форумът ще се проведе в хибриден вариант – присъствено в зала 1 на ИУ-Варна и онлайн стрийминг включително в сайта на 21Hoteliers. Пълната програма и лекторите можете да откриете на официалната страница на форума: https://www.blackseatourismforum.com/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.