fbpx

21Hoteliers ще участва в Черноморски туристически форум 2022 този петък

15-тото издание на Черноморски туристически форум ще бъде на тема кадрите в туризма – за проблемите, съпътстващи тяхната подготовка, мотивация, задържане и развитие. Под наслов „Кадрите в туризма – предизвикателства и перспективи”, събитието ще се проведе на 15 и 16 април, като за първи пътпровеждането на форума беше предшествано от мащабно проучване на проблема с кадрите в туризма на Северното Черноморие.

Проучването беше успешно проведено в продължение на три месеца, като в него взеха участие голям брой представители на туристическия бизнес, учебните заведения с обучение по туристически специалности, държавни институции. Резултатите са изложени в доклад, който ще бъде представен по време на събитието и е включен в сборника с доклади, традиционно обединяващ публикации на научната общност по темата на всеки форум.

Програмата на форума включва основно презентации на практики на успешно сътрудничество между бизнес и учебни звена, актуални европейски програми, насочени към изграждане на нов тип кадри, както и поставяне на конкретни проблеми, изведени от направеното емпирично проучване.Вторият ден на форума е посветен на младежките идеи за креативен туризъм. Ще бъдат представени студентски научно-приложни разработки в сферата на туризма, наградени от Студентска научна сесия, 11 април 2022 г.

Нещо повече – тази година за първи път ще участва и нашият съосновател Владислав Великов, който ще представи платформата 21Careers.bg по време на четвъртия панел между 15:15 и 15:45 в петък, 15.04. Предстои да обявим нещо ново и изключително интересно за първи път по време на форума – инициатива, която ще помогне да подобри имиджа на бранша и задържи младите хора в него, така че не изпускайте презентацията ни!

Форумът ще се проведе в хибриден вариант – присъствено в зала 1 на ИУ-Варна и онлайн стрийминг включително в сайта на 21Hoteliers. Пълната програма и лекторите можете да откриете на официалната страница на форума: https://www.blackseatourismforum.com/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]