fbpx

Зарежда Събития

« Всички Събития

Туризъм Експо „Дестинация Варна“

27 септември @ 9:00 am 29 септември @ 5:00 pm EEST

210800974 2966568433616867 6419834286133703542 n Туризъм Експо "Дестинация Варна"

От 27 до 29 септември Хотел и Казино Черно море във Варна ще бъде домакин на петото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Петото издание на експото е посветено на „ВАРНА – 100 години курортен град“. Организатори са: Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX. Събитието получи подкрепата и от всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.

ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА ще представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др. Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес, заявиха организаторите от PROVOX. ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА е създадено с цел да посрещне търсенията на крайните потребители, и да създаде контакти между бизнес-партньори, за да бъде България предпочитана дестинация за всички.

Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, ще се включат в петото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

В дните на изложението ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.

119лв.

+359 889 316 515; +359 889 306 113

View Организатор Website

бул. „Сливница“ 33
Варна, 9000
+ Google Map
View Място Website

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.