fbpx

Полезно: Hotelier Academy с безплатни уебинари през месец март – тенденции в управлението на приходи, комуникация с гостите, устойчив туризъм и много други

Март месец предстоят множество полезни и наситени със съдържание лекции по най-актуалните теми в хотелиерската индустрия и туризъм. Безплатните уебинари на Hotelier Academy се завръщат от 01 до 31 март 2021 г., като участие ще вземат повече от 10 международни лектори, туристически специалисти и представители на компании в бранша. Темите вече са разделени на тенденции в хотелиерството през 2021 година, клиентско преживяване, основни функции при експлоатацията на хотел, нови технологии и хотелски системи, хотелски продажби, но също така и казуси за хотели, отделяйки стила на всеки уебинар и съдържанието, което зрителите ще може да гледат.

Всички курсове ще бъдат излъчвани на живо, което дава възможност за разговор с лекторите, докато след приключване на всяка сесия на живо ще имате достъп до презентация, специален тест и сертификат.

Ето и първите 8 обявени уебинара на Hotelier Academy, заедно с линкове за регистрация:

Веганска храна в хотелите: Интелигентни начини да се приложи тази огромна тенденция в хотел. – 4 март, 11:00 ч. българско време

Тенденции в управлението на приходите на хотелите през 2021: Прогноза за търсенето и обобщение на изминалия сезон – 9 март, 11:00 ч. Лектор ще бъде Майкъл Макартън, мениджър в компанията за управление на приходите Atomize.

Комуникация с гостите на хотела: Основните стъпки за постигане на значителни продажби в хотела – 10 март, 11:00 ч. Лекцията ще бъде водена от Милтос Карацимас от SuitePad, софтуер и дигитален продукт за комуникация с гостите и увеличаване на продажбите.

Контрол на хотелските разходи: Съвременните инструменти и техники за увеличаване на приходите – 11 март, 11:00 ч.

Популярни търсения на хотели: Кои са най-често търсените ключови думи в топ дестинациите по целия свят – 16 март, 11:00 ч. Лектор ще бъде Александра Лавда от Travel by Interest.

Монетизиране на хотелски видеоклипове: Как да конвертирате гледанията на клипове в резервации – 19 март, 11:00 ч.

Създаване на концепция за хотел: Усъвършенствано ръководство за създаване на конкурентна концепция за вашия хотел – 23 март, 11:00 ч.

Устойчив хотелски пейзаж: Как да проектирате изживяване, а не само сграда – 26 март, 11:00 ч.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]