fbpx

Полезно: Hotelier Academy с безплатни уебинари през месец март – тенденции в управлението на приходи, комуникация с гостите, устойчив туризъм и много други

Март месец предстоят множество полезни и наситени със съдържание лекции по най-актуалните теми в хотелиерската индустрия и туризъм. Безплатните уебинари на Hotelier Academy се завръщат от 01 до 31 март 2021 г., като участие ще вземат повече от 10 международни лектори, туристически специалисти и представители на компании в бранша. Темите вече са разделени на тенденции в хотелиерството през 2021 година, клиентско преживяване, основни функции при експлоатацията на хотел, нови технологии и хотелски системи, хотелски продажби, но също така и казуси за хотели, отделяйки стила на всеки уебинар и съдържанието, което зрителите ще може да гледат.

Всички курсове ще бъдат излъчвани на живо, което дава възможност за разговор с лекторите, докато след приключване на всяка сесия на живо ще имате достъп до презентация, специален тест и сертификат.

Ето и първите 8 обявени уебинара на Hotelier Academy, заедно с линкове за регистрация:

Веганска храна в хотелите: Интелигентни начини да се приложи тази огромна тенденция в хотел. – 4 март, 11:00 ч. българско време

Тенденции в управлението на приходите на хотелите през 2021: Прогноза за търсенето и обобщение на изминалия сезон – 9 март, 11:00 ч. Лектор ще бъде Майкъл Макартън, мениджър в компанията за управление на приходите Atomize.

Комуникация с гостите на хотела: Основните стъпки за постигане на значителни продажби в хотела – 10 март, 11:00 ч. Лекцията ще бъде водена от Милтос Карацимас от SuitePad, софтуер и дигитален продукт за комуникация с гостите и увеличаване на продажбите.

Контрол на хотелските разходи: Съвременните инструменти и техники за увеличаване на приходите – 11 март, 11:00 ч.

Популярни търсения на хотели: Кои са най-често търсените ключови думи в топ дестинациите по целия свят – 16 март, 11:00 ч. Лектор ще бъде Александра Лавда от Travel by Interest.

Монетизиране на хотелски видеоклипове: Как да конвертирате гледанията на клипове в резервации – 19 март, 11:00 ч.

Създаване на концепция за хотел: Усъвършенствано ръководство за създаване на конкурентна концепция за вашия хотел – 23 март, 11:00 ч.

Устойчив хотелски пейзаж: Как да проектирате изживяване, а не само сграда – 26 март, 11:00 ч.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.