fbpx

Новата платформа за работа 21Careers стартира днес

С удоволствие ви съобщаваме, че днес отворихме платформата ни 21Careers за всички колеги, търсещи работа и по-добри възможности за кариерно развитие, както и за хотели и туристически агенции, които търсят квалифициран персонал. Можете да се регистрирате още днес на адрес careers.21hoteliers.bg като попълните кратък формуляр с най-важната необходима информация.

Какво е 21Careers?

21Careers е нашата услуга за посредничество при намиране на работа, специализирана в квалифицирания персонал в туризма. На работодателите спестяваме главоболията от традиционните сайтове за обяви за работа, като предоставяме подбор от най-подходящите за дадена позиция кандидати, съобразена с всички изисквания за позицията. Нещо повече – не е необходимо предплащане, а заплащате единствено при подписан трудов договор с наш кандидат.

Същевременно колегите, търсещи работа и по-добри кариерни възможности могат да разчитат на персонално отношение, конфеденциалност и свързване с най-подходящите за тях работодатели – при това напълно безплатно. Като единствената услуга по рода си, създадена от хора от бранша, можете да разчитате на нашата подкрепа.

Кога стартира услугата?

Все още изчакваме Агенцията по Заетостта да одобри заявката ни за лиценз като очакваме това да се случи официално до средата на март. Стартираме регистрацията на кандидати и работодатели още днес, за да можем да започнем активна работа с вас още същия ден, в който регистрацията ни стане факт.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]