fbpx

Обявиха най-доброто учебно заведение по хотелиерство в света

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) за пореден път потвърди позицията си на водещo световнo учебно заведение по управление на хотелиерството и е сред първите пет учебни заведения по бизнес в Швейцария. Тези две прекрасни признания са плод на изключителна и грижовна образователна среда, обучаваща мениджърите и бъдещите професионалисти в индустрията.

Основан през 1893 г. от Жак Чуми, Ecole hôtelière de Lausanne е най-старото и първо училище по хотелриество в света. Той се отваря по време на туристическия бум в Швейцария в края на 19-ти век в отговор на голямото търсене на квалифициран персонал. EHL включва пазарни тенденции и нови технологии в своето обучение чрез съвместни проекти с компании. Студентските бизнес проекти позволяват на компаниите да назначат екип от студенти на пълен работен ден, който да работи по тема, за която се нуждае от решение. Всяка година студентите могат да присъстват на панаира на кариерата в университета, което им позволява да се срещат с потенциални работодатели за стаж или постоянна работа.

За да оформи своята класация, независимата организация QS World University Rankings разчита главно на репутацията на университетите в академичния свят и 50 000 работодатели. Статутът на EHL е изграден върху способността му да предлага на своите студенти екосистема, в която да са максимално готови за кариерен ръст и да обучават завършили, които са изключително търсени сред хотелите със своите умения, знания и образцово отношение.

“Това признание е особено радостно, тъй като възнаграждава всички усилия, положени през една година, пълна с трудни моменти. Но освен класирането и отличията, със смирение и голямо чувство за отговорност трябва да продължим да караме образователната среда да се развива към новите стремежи на учениците и да отваряме пътя към иновативен пост-ковид свят”, коментира Мишел Роша, изпълнителен директор на EHL Group.

Освен това EHL направи пробив в топ 5 на учебните заведения за управление на бизнеса в Швейцария, което го прави конкурт на най-добрите специализирани университети в страната, като този в Санкт Гален и бизнес училището IMD. “Въз основа на нашата история и мисия, ние имаме уникално позициониране. Нашият основен опит в управлението на хотелиерството е ключов диференциращ елемент в нашето обучение и изследвания. Този подход обогатява нашите курсове по управление, финанси и маркетинг, в резултат на това нашите възпитаници стават мениджъри, перфектно подготвени за комуникация на клиентите. Тази добавена стойност в сферата на управлението е от съществено значение.“, добавя Инес Блал, изпълнителен декан на EHL.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]